:
З меню від шеф-кухаря країни легко бути жінкою в Новий рік!

З меню від шеф-кухаря країни легко бути жінкою в Новий рік!

23 грудня 2010

Якщо тобі набридло постійно перемикати канали у пошуках цікавенького та нудьгувати над олів’є – вмикай Перший Національний! Ми зробимо твої передноворічні клопоти справді легкими і приємними.

Обирай святкову сукню та святковий настрій на піжамній паті разом з Ольгою Сумською, Талою Калатай, Інною Цимбалюк, Тетяною Гончаровою, Іриною Антонович, Галиною Янішевською та програмою "Легко бути жінкою"!

Наймонотоннішу роботу розбавлять зіркові пророцтва від астролога та зіркові побажання від шоу-бізу, кролики з капелюха та подарунки з-під ялинки. Несподівані гості в несподіваних образах перевернуть усі клопоти з ніг на голову!

А "Шеф-кухар країни" додасть смачненького. Вразити коханих, спробувати щось новеньке, побалувати себе, додати пікантності – раз плюнути! Тобто, раз зкуховарити, адже з тобою сам Михайло Поплавський та команда українського шоу-бізу. Дізнайся, як приготувати новорічні страви такими, якими їх ніхто ніколи і не мріяв скуштувати! Готувати буде легко з веселими жартами, пікантними подробицями, життєвими історіями та зірковими сюрпризами.

І не треба чекати дванадцятої!

31 грудня:

  • 9:30ток-шоу "Легко бути жінкою"
  • 14:10смачно-шоу "Шеф-кухар країни"

Розслабся і отримуй задоволення прямо тут і зараз. На Першому.

"Перший Національний"– загальнонаціональний телеканал. В ефірі з 1951 року. Є членом EBU. Технічне покриття в панелі GFK - 97,6%. Середньодобова частка аудиторії "18+" за 2010 рік становить 2,59% (загальна аудиторія). Генеральний директор – Єгор Бенкендорф.

Читайте також: