:
На Першому Національному в передноворічній

На Першому Національному в передноворічній "Квартирі 2011" зберуться зірки та кращі українські гумористи!

27 грудня 2010

В останній день року 31 грудня о 18:30 глядачі Першого Національного зможуть побачити абсолютно новий музично-гумористичний проект "Квартира 2011". Scetch-шоу "Квартира 2011" задумано в незвичному для українського телеглядача жанрі: його творці намагалися максимально піти від формату так званого "вогника" на користь ситуативної комедії, простіше кажучи, ситкому. Простора студія Першого Національного перетворилася на звичайну квартиру, в якій шумно і по сімейному - з олів'є, шампанським і мандаринами - відзначать Новий рік найяскравіші зірки вітчизняної естради та гумору.

Перше "бойове хрещення" на майданчиках "Квартири 2011" пройшла Світлана Лобода з піснею "Революція". Співачка привезла з собою балет із шести осіб, який ледь помістився на заставленій ялинками сцені. Як розповіла співачка, з пісні "Революція" починається новий етап в її творчості. "Я хочу багато чого змінити в собі і своєму оточенні, хочу бути максимально чесною, максимально справжньою, - зізналася Світлана. - У Новому році я бажаю людям сили, здоров'я, великої енергії та оптимізму, тому що в нашій країні жити не так вже й легко, і лише оптимізм допоможе впоратися з труднощами".

Після сповненого чуттєвості і сили виступу Світлани Лободи, жартівливий музичний балаган спільного виробництва "Пари нормальних" і "Ріал Камеді" виглядав несподівано контрастно. Як зізналися артисти, цей номер ще нцкому не показували, так що телеглядачі Першого Національного першими ж його і побачать! На сцені влаштували справжню сільську новорічну дискотеку: ді-джей у шубі діда Мороза і вушанці діда Мазая, баяніст в зелених штанях, ошатно одягнена Ганна Добриднєва в натовпі різномастих залицяльників, одним з яких був і Артем Мех. Група "Пара нормальних", як і більшість артистів, збирається відзначати свято на сцені, "адже як Новий рік зустрінеш, так його і проведеш", - зауважив Артем. "А потім, звичайно, обличчям в олів'є, і в кишенях щоб були мандарини", - додала Аня.

"Ну а телеглядачам Першого Національного, які побачать наш життєрадісний номер, хочеться побажати більше хорошого настрою, позитивних емоцій, і багато-багато грошей!", - Акцентував Біллі з "Ріал камеді", на що його колега Френк сказав: "Навіть якщо не буде багато грошей, хай усмішка не сходить з Вашого обличчя і тоді все буде чудово".

Пристрасна мулатка Гайтана внесла в "новорічний розгуляй" ліричний настрій. У її пісні відобразилася історія двох закоханих, розділених життям. "Всі свої пісні я пишу сама. У них мої переживання, спогади. Все, що довелося пережити. Тому моя пісня, яку глядачі Першого зможуть почути напередодні Нового року - це особиста історія. Участь у зйомках новорічного шоу на Першому Національному - це моя перша святкова зйомка у цьому році. Ось подивилась на прикрашену ялинками, гірляндами сцену, і подумала: а Новий рік зовсім скоро. Пора готувати святкове вбрання. Я впевнена, що Новий рік - це казкове свято. І хотілося б побажати всім глядачам Першого процвітання і благополуччя. Хочеться, щоб люди з упевненістю дивилися в завтрашній день. Не думали про те, де добути шматок хліба, а планували, в яку країну поїхати відпочити, яку машину купити".

Кузьма Скрябін (Андрій Кузьменко) порадує глядачів композицією "Олігархи". "Цього року я вирішив обмежитися тільки одним новорічним проектом. І тому на в ці новорічні свята глядачі зможуть побачити мене тільки на Першому Національному. Більше нікуди не піду. Тільки на Першому Національному. І все. Можна відзначити, що телеканал змінився, і це відразу помітно. Тому моє рішення обмежитися участю в зйомках тільки одного музичного проекту обгрунтоване", - розповів Кузьма.

Тільки разом з Першим глядачі зможуть як слід провести рік, що минає і з гарним настроєм зустріти новий. Приходьте в "Квартиру 2011" 31 грудня о 18:30, Вас там чекають хороші друзі.

"Перший Національний"– загальнонаціональний телеканал. В ефірі з 1951 року. Є членом EBU. Технічне покриття в панелі GFK - 97,6%. Середньодобова частка аудиторії "18+" за 2010 рік становить 2,59% (загальна аудиторія). Генеральний директор – Єгор Бенкендорф.

Читайте також: