:
Зустрічай Новий рік з

Зустрічай Новий рік з "Першими на Першому"!

27 грудня 2010

Перший Національний разом з українськими зірками підготував новорічний подарунок усім глядачам України. Святковий концерт за участю популярних українських виконавців можна буде побачити в останній вечір року, що минає.

31 грудня дивіться першу частину хіт-параду о 20:20, другу – о 21:25.

Як уже відомо постійним глядачам Першого, щосуботи о 11:00 на Першому Національному виходить програма хіт-парад "Національна двадцятка". Це хіт-парад найсучасніших і найпопулярніших відеокліпів. Його переможців обирають глядачі програми sms-голосуванням. А в Новорічну ніч – ніч чудес і подарунків – фаворити всіх випусків хіт-параду "Національна двадцятка" отримають нагороди, які їм вручили на святковому концерті під назвою "Перші на Першому".

Не пропустіть виступи та нагородження переможців, серед яких зірки першої величини: Ані Лорак, Арктика, Гайтана, Ірина Білик, Олексій Матіас, Тетяна Недельська, Олександр Пономарьов, Світлана Лобода, Анастасія Приходько, "Тік" та багато інших.

Одна з учасниць концерту "Перші на Першому" Ольга Горбачова не приховувала свої враження від шоу Першого Національного: "Я вважаю, що це добре організований захід. І це, напевно, в нашій країні єдиний такого масштабу захід, на якому артисти можуть показати свої нові пісні та нові сукні. Більше цього зробити, на жаль, ніде. У багатьох є проблема з ротаціями на різних каналах, багато фінансових проблем, тому це не просто оптимальний випадок показати себе, а дійсно єдина можливість".

Представниця України на "Євробаченні-2010" Альоша закінчує рік ще однією перемогою. Цього разу співачка тримає в руках диплом переможниці хіт-параду "Національна двадцятка" від Першого Національного": "Я дуже рада, що мене визнали однією з найкращих серед українських артистів. Мені дуже приємно – це говорить про те, що все не марно, що ми не даремно працювали, вкладали душу і серце, все це робили для людей. Для мене це означає, що нас не просто слухають, а головне: нас чують!"

Ще одна переможниця музичної премії Першого Національного Анастасія Приходько зізналася, що не стежила за тим, як відбувалося голосування, але від цього її радість від перемоги стала нітрохи не менше: "Це завжди приємно, коли тебе вибирають, тому що ти для цього дуже багато робиш. І це черговий раз доводить, що я працюю над цим. І ось у мене ще один диплом – це дуже приємно. Я всі дипломи вішаю у себе в кімнаті, щоб день починався з перемог і позитивних емоцій".

Кращі з кращих українських артистів зберуться разом на свято, щоб віддячити своїм шанувальникам за підтримку. Грандіозний концерт зробить Ваше свято незабутнім! Не пропустіть виступу всіх виконавців на Першому Національному!

"Перший Національний"– загальнонаціональний телеканал. В ефірі з 1951 року. Є членом EBU. Технічне покриття в панелі GFK - 97,6%. Середньодобова частка аудиторії "18+" за 2010 рік становить 2,59% (загальна аудиторія). Генеральний директор – Єгор Бенкендорф.

Читайте також: