:
Перший підбиває

Перший підбиває "Спортивні підсумки" в Інтернеті

27 грудня 2010

Новорічні канікули традиційно час затишшя у світі спорту. Ані тобі гонок, ані матчів, ані медалей. Хіба що, підбиваючи підсумки року, що минає, спортивна спільнота визначає кращих і вшановує їх різноманітними відзнаками. Наприкінці року, у переддень новорічних та різдвяних свят, Перший Національний також "підбиває підсумки" – "Спортивні підсумки". Саме таку назву має новий сайт Першого, цілковито присвячений спорту. Спортивні трансляції та програми в ефірі Першого вже давно завоювали свою аудиторію. Настав час зустрітись в Інтернеті.

"Швидше, вище, сильніше!"

Восени 2010 Перший Національний зробив неабиякий сюрприз футбольним уболівальникам, придбавши права на трансляцію матчів італійського чемпіонату. А із початком зимового змагального сезону, вже традиційно, в ефірі каналу з'явились "стріляючі лижники". Ще більше спортивних подарунків чекає на глядачів у новому 2011 році: європейська першість з фігурного катання, чемпіонат світу з хокею, нові аналітичні спортивні програми. Ну й куди ж без футбольних баталій національного чемпіонату, де після зимового міжсезоння розпочнеться фінальна стадія боротьби за путівки в Єврокубки.

Але відтепер спорт на Першому виходить за рамки виключно телевізійного ефіру – найцікавіші новини, відеорепортажі, сюжети програм та онлайн-трансляції спортивних подій на сайті "Спортивні підсумки". Sport.1tv.com.ua – заходь, увесь спорт тепер тут.

"Share your emotions"

Цифри на секундомірі, рахунок на табло, бали суддівських рішень перестають бути просто сухою статистикою, коли перероджуються в емоції мільйонів спортивних вболівальників. Сайт "Спортивні підсумки" – це не просто інформаційний ресурс, це "клуб", стати повноправним членом якого може кожен зареєстрований користувач.

На сайті "Спортивні підсумки" діє єдина реєстрація користувачів. Якщо Ви вже маєте свій акаунт на сайтах 1tv.com.ua, fifa.1tv.com.ua, ta.1tv.com.ua, patriarch.1tv.com.ua, додаткова реєстрація не знадобиться. Використайте свій звичний логін та пароль.

Поділись своїми емоціями. Є, що сказати – створи свій блог, є що показати – завантаж відео. Або ж просто читай, дивись, коментуй популярний серед мільйонів спорт і спорт для гурманів, чоловічі змагання та жіночі ігри, красиві голи та сильні джеби, стрімкі спринти та стійкі марафони, глибокі вінти та високі фосбері-флопи. До речі, бажаєте знати думку колег по "вболівальницькому цеху" пропонуйте у своїх коментарях теми для опитувань. Навіть у міжсезоння спорт дає чимало тем для "поговорити".

Сайт "Спортивні підсумки" ще продовжує розвиватись. Ми чекаємо на Ваші реакції. Залишайте Ваші думки та зауваження у коментарях. Адже у спорті, як ніде, важливо бути Першим.

Читайте також: