:

"Золоте перо" для "Легко бути жінкою"

07 червня 2010

Програма Першого Національного "Легко бути жінкою" отримала найвищу нагороду у галузі журналістики на Всеукраїнському щорічному конкурсі засобів масової інформації "Золоте перо" як "Краща пізнавальна програма телебачення".

У неділю 6 червня нагороду отримала продюсер програми Марина Журавська та одна з ведучих – Юлія Савостіна.

"Сьогодні на українському телебаченні існує дуже мало програм для жінок. Так, багато різних гламурних телебесід на світських вечірках, а справжніх пізнавальних жіночних програм обмаль. У своїй програмі ми прагнемо зацікавити глядачок, перш за все, цікавою бесідою з непересічними особистостями. А вже під час самої розмови торкнутися інших, цікавих саме жінці тем. "Легко бути жінкою" - телевізійний журнал для активних, цікавих, жіночних глядачок Першого Національного", - розповіла продюсер програми Марина Журавська.

З нового сезону програма "Легко бути жінкою" виходитиме у новому форматі, який стане приємним сюрпризом для тих глядачок, хто вже є прихильницею проекту, і для тих, хто ще тільки збирається нею стати.

"Чи легко бути жінкою? Протягом дня маєш купу справ і безліч думок. Але маючи таку собі порадницю – телевізійну програму, з якою легко й весело можна провести буденний ранок, світ довкола стає цікавішим. Відкривається безліч нових місць, нових знайомств, корисних порад. Жінкою бути легко… коли ти маєш таку програму, створену виключно для тебе", - додала ведуча програми Юлія Савостіна.

Читайте також: