:
Футбол панує на Першому!

Футбол панує на Першому!

07 червня 2010

Зворотній відлік до старту Чемпіонату світу у ПАР добігає кінця. Залишилося сказати "Три, два, один, старт!", і увесь світ порине у вир футбольних баталій, що вперше в історії розвернуться на полях африканського континенту. 9 міст Південно-Африканської Республіки, 10 стадіонів, 32 національні збірні команди - це Кубок світу у цифрах. Дієго Марадона біля керма аргентинської команди, Карлос Альберто Паррейра на чолі господарів турніру, справжні майстри шкіряного м'яча Кріштіано Роналду, Ліонель Мессі, Стівен Джеррард, Фабіо Каннаваро, Кака та інші - це Кубок світу в іменах. Прямі трансляції поєдинків, цікаві гості до та після матчів у студії програми "Африканські пристрасті" із Савіком Шустером, найсвіжіші новини зі стадіонів та по-африканському яскравий огляд навколофутбольних подій, а на додачу ще й святковий концерт, присвячений відкриттю Чемпіонату світу у ПАР за участю Шакіри, Алішії Кіс та гурту Black Eyed Peas - це Кубок світу на Першому Національному.

Свято футболу стартує 11 червня. Офіційна церемонія відкриття 19-го за ліком Чемпіонату світу з футболу, на яку, до речі, завітає Нельсон Мандела, почнеться 11 червня о 15:10 за київським часом. Пряму трансляцію дивіться на Першому. А вже о 17:00 узбецький арбітр Равшан Ірматов дасть свисток про початок першого матчу на цьогорічному мундіалі, у якому зіграють господарі чемпіонату збірна ПАР та збірна Мексики. Пряму трансляцію матчу-відкриття також покаже Перший Національний.

Далі - цікавіше. Починаючи з 12 червня футбольні пристрасті кипітимуть в ефірі Першого практично "без перерви на рекламу". По три матчі на день - це 270 хвилин футболу у чистому вигляді, а скільки цікавого для шанувальників гри мільйонів приготував Перший окрім власне трансляцій.

Дивитися графік трансляцій матчів

Також 11 червня безпосередньо перед матчем ПАР - Мексика не пропустіть прем'єру спільного проекту Першого і "Савік Шустер Студії" про футбол з нефутбольною назвою "Африканські пристрасті". Програма виходитиме в ефір до і після трансляції матчів протягом усього місяця, аж доки один з 32 капітанів, що у складі своїх збірніих приїхали до ПАР, не підніме золотий кубок над головою.

Чи зможе збірна Словаччини - новачок на світовому футбольному форумі - показати хорший футбол; чи "згадають" підопічним Раймона Доменека, що лиш завдяки грі рукою Тьєрі Анрі, французи потрапили на світову першість; чи зможе Дієго Марадона знову виграти мундіаль з Аргентиною тепер вже в якості тренера - усе і набагато більше обговорюватимуть гості у студії "Африканських пристрастей". Також у програмі не пропустіть цікаві огляди навколофутбольних подій від Василіси Фролової (співведучої разом із Петром Магою та Савіком Шустером). Хто, куди, з ким, і у що був одягнений - це також про футбол, ексклюзивно від Василіси Фролової.

На цьому сюрпризи не закінчуються. 10 червня о 21:00 Перший покаже святковий концерт, присвячений відкриттю 19-го Чемпіонату світу з футболу. За словами організаторів на сцену вийдуть як місцеві популярні виконавці, так і імениті світові зірки. Свою згоду підтвердили група Black Eyed Peas, виконавці Джон Ледженд, Алішія Кіс та Шакіра, яка разом з групою Freshlyground виконає офіційний гімн Чемпіонату світу - пісню "Time for Africa" ("Час Африки").

Чемпіонат світу з футболу - це час, коли увесь світ живе футбол. Раз на чотири роки футбол дивляться усі. Дивись і ти! Живи футболом! Дивись Перший!

Читайте також: