:
Працюєш? Робота – це ще не привід пропускати Чемпіонат світу з футболу!

Працюєш? Робота – це ще не привід пропускати Чемпіонат світу з футболу!

08 червня 2010

11 червня на Першому Національному стартують перші матчі групових турнірів Чемпіонату світу з футболу 2010 року. Цілий місяць ефір Першого відданий футболу. І не лише ефір…

Боїтеся пропустити хоча б один гольовий момент або забитий м'яч? Спеціально для своїх глядачів, які мають доступ до всесвітньої мережі Інтернет, Перший Національний канал запускає ексклюзивну он-лайн трансляцію усіх футбольних поєдинків Чемпіонату світу з футболу на своєму офіційному сайті www.fifa.1tv.com.ua. Тепер, щоб подивитися два денні матчі групового турніру о 14:30 і 17:00, а також один вечірній о 21:30, не потрібно брати відпустку чи відгули - досить зайти на сайт Першого Національного www.fifa.1tv.com.ua і насолодитись улюбленою грою мільйонів.

Вже через два дні, 10 червня, на стадіоні  «Орланд» в Йоганнесбурзі відбудеться святковий концерт, присвячений відкриттю турніру. Організатори Чемпіонату світу з футболу розповіли, що на сцену вийдуть як місцеві популярні виконавці, так і імениті світові зірки. Свою згоду підтвердили група Black Eyed Peas і R&b-виконавець Джон Ледженд, Аліша Кіс та Шакіра, яка разом з групою Freshlyground виконає офіційний гімн Чемпіонату світу – пісню "Time for Africa" ("Час Африки"). Перший Національний у прямому ефірі транслюватиме святковий концерт, присвячений відкриттю Чемпіонату світу з футболу 2010. Трансляція розпочнеться о 21:00.

11 червня тільки на Першому Національному ви зможете побачити перший матч Чемпіонату світу з футболу - ПАР - Мексика. Ексклюзивна трансляція почнеться в 17:00, відразу ж після офіційної церемонії відкриття ЧС в 15:10 і першого випуску нового футбольного ток-шоу Савіка Шустера "Африканські пристрасті".

Це твій місяць футболу на Першому Національному!

Читайте також: