:
20 січня Перший запускає

20 січня Перший запускає "Глибинне буріння"

17 січня 2011

Гостем першого, прем'єрного, випуску програми став відомий російський режисер Нікіта Міхалков. Тема програми – цінності сучасного суспільства.

Програма "Глибинне буріння" побудована у вигляді діалогу з відомими сучасниками. Глибокий і деколи іронічний погляд на проблеми, що хвилюють сьогоднішнє суспільство, дасть можливість розкрити думку співрозмовників, дати ту чи іншу оцінку подіям, що відбуваються в нашому житті. Гості програми можуть не стосуватися теми обговорення і бути носіями свіжого й нестандартного погляду на проблему зі сторони. Пріоритет програми – інтелектуали, лідери думок, відомі в Україні та за її межами люди, письменники, бізнесмени, мислителі, науковці.

Одне з головних завдань програми – розкриття і обговорення нових знань, наукових теорій. Ведучий програми – Андрій Пальчевський.

"Ми свідомо відходимо від обговорення політики в цьому проекті. Життя складається не тільки з неї. Є багато інших важливих речей, які впливають на кожного з нас. У програмі візьмуть участь багато яскравих і відомих в Україні та за її межами людей, чию думку не тільки цікаво, а й пізнавально почути. Нудно не буде!", – повідомив Єгор Бенкендорф.

Ведучий програми Андрій Пальчевський розповів про проект: "Розмовляючи між собою, люди говорять, а що таке "Глибинне буріння"? І хтось мені сказав, що головна асоціація – пошук корисних копалин. І мені хотілося б, аби ця програма стала пошуком корисних копалин у головах. Головне завдання програми – показати, що в Україні багато мудрих людей, показати мудрим людям України мудрих людей світу. Ми запрошуватимемо людей з різних країн, і не лише з ближнього зарубіжжя. У нашій програмі глядачі побачать багато важливих і цікавих людей. Передусім ми б хотіли, аби в нашій програмі гостями стали вчені, люди з життєвою мудрістю, якої зараз так не вистачає молодим людям. Інколи дуже поважно вислухати іншу думку".

Детальніше про те, що Нікіта Міхалков думає про Інтернет, немотивовану агресію у сучасної молоді, скандал з "Вікілікс" та відповідальність ЗМІ, дізнайтесь 20 січня о 22:00 тільки на Першому Національному.

"Первый Национальный" – общенациональный телеканал. В эфире с 1951 года. Является членом EBU. Техническое покрытие в панели GFK - 97,6%. Среднесуточная доля аудитории "18+" за 2010 год составила 2,59% (общая аудитория). Генеральный директор – Егор Бенкендорф.

Читайте також: