:
На

На "Євробаченні-2011" Україна виступить в першій частині другого півфіналу

18 січня 2011

Представник від України на Пісенному конкурсі "Євробачення-2011" виступить на головній сцені Європи 12 травня. Наш конкурсант виступить в першій частині другого півфіналу Пісенного конкурсу "Євробачення-2011". Такі підсумки жеребкування 17 січня в Дюссельдорфі, на якому було визначено, в якому півфіналі братиме участь кожна з 38 країн, а також – у якій частині півфіналу. Нова система розподілу введена для того, щоб делегації країн знали заздалегідь, у який день їм потрібно прибути в Дюссельдорф для першої репетиції. Порядковий номер виступу кожна країна матиме після останнього жеребкування, яке відбудеться 14 березня в Дюссельдорфі під час зустрічі Голів делегацій країн-учасниць Пісенного конкурсу "Євробачення-2011". 

Отже, Україна знає дату свого виступу, але не знає свого представника. І якщо місце та час визначили організатори, то українську зірку "Євробачення-2011" обирають глядачі Першого! 

До другого півфіналу ще є час, але голосувати за свого фаворита ти можеш вже зараз! Адже національний відбір "Євробачення-2011" у самому розпалі! 

Заходь на офіційний сайт конкурсу eurovision.on-1.tv, переглядай промофайли, фото, відеозаписи виступів і відеощоденники всіх конкурсантів та голосуй за найдостойнішого!

"Перший Національний"– загальнонаціональний телеканал. В ефірі з 1951 року. Є членом EBU. Технічне покриття в панелі GFK - 97,6%. Середньодобова частка аудиторії "18+" за 2010 рік становить 2,59% (загальна аудиторія). Генеральний директор – Єгор Бенкендорф.

Читайте також: