:

"Дитяче Євробачення 2011" пройде у Вірменії

19 січня 2011

Європейська мовна спілка (EBU) визначила місце проведення 9-го Дитячого пісенного конкурсу "Євробачення". У результаті конкурентної боротьби Громадське телебачення Вірменії (AMPTV) було обрано в якості Мовника-організатора "Дитячого Євробачення" 2011 року.

AMPTV планує провести конкурс у нещодавно выдремонтованому Спортивно-концертному комплексі імені Карена Демирчяна в Єревані.

"Разом з AMPTV ми хочемо створити найкрутіше Дитяче Євробачення з усіх, що бачила Європа до цього часу. Цей конкурс є надзвичайно популярний у Вірменії  і їхня заявка дала нам надію, що разом ми створимо грандіозне шоу", - прокоментував Сіетце Беккер, керівник конкурсу зі сторони EBU.

Дитячий пісенний конкурс "Євробачення" – це дитяча версія найпопулярнішої музичної події Європи – Пісенного конкурсу "Євробачення".  З 2003 року конкурс обирає найталановитіших співаків серед дітей всієї Європи від 10 до 15 років.

Попередня дата проведення "Дитячого Євробачення" - 3 грудня 2011 року. Отже, вже наступної зими ви знову побачите це чарівне свято неповторних дитячих емоцій і талантів на екрані своїх телевізорів. Ви першими побачите всі події улюбленого шоу Європи. На Першому Національному.

"Перший Національний"– загальнонаціональний телеканал. В ефірі з 1951 року. Є членом EBU. Технічне покриття в панелі GFK - 97,6%. Середньодобова частка аудиторії "18+" за 2010 рік становить 2,59% (загальна аудиторія). Генеральний директор – Єгор Бенкендорф.

Читайте також: