:
Вікенд на Першому (оновлено)

Вікенд на Першому (оновлено)

21 січня 2011

Вихідні – час, який чекаєш з нетерпінням... Адже Перший підготував неймовірний телемарафон найяскравіших проектів!

Соборна субота

У цю суботу святкуй на Першому День соборності України. Цього дня 92 роки тому було проголошено Акт возз'єднання Української Народної Республіки і Західноукраїнської Народної Республіки. А сьогодні єднайся з усією країною разом з Першим! Цього дня Перший Національний підготував для своїх глядачів, крім основних програм, спеціальні  міжпрограмні історичні ролики та сюжети в кожному випуску новин.

Свято почнеться з урочистостей в Палаці "Україна" за участю перших осіб держави. Пряме включення в епіцентр подій – о 12:30.

О 13:30 відшукай національну ідею разом з першим в документальному фільмі "Символи нашої волі".

О 14:05 Перший покаже Церемонію святкування Дня Соборності України на Майдані Незалежності.

Для тих, хто вирішив провести вихідні з користю для власної домівки проект Першого "Хай так!" віднайде дизайнерське рішення саме для твого інтер’єру. "Хай так!" о 17:50 – ремонт без проблем і без витрат!

А о 18:40 на Першому прем’єра! Телепроект "Майстер-клас з Наталкою Фіцич" розкриє старовинні секрети українських майстрів, розкаже про давні традиції ремесел і покаже процес творення мистецтва. Опануйте унікальні українські ремесла за допомогою майстрів з сіл та містечок нашої країни у програмі "Майстер-клас з Наталкою Фіцич".

40-хвилинку щирого сміху, яка подовжить вам життя на 20 годин Перший подарує тобі о 19:05. Слухай анекдоти, побрехеньки, веселі історії від члені гумористичного клубу "Золотий гусак" та живи довго і весело!

О 19:40 в ефірі Першого – виступ Президента України Віктора Януковича з нагоди Дня соборності України.

Відразу після цього о 19:55 – музичний подарунок від Оксани Білозір – ювілейний концерт "Українкою я народжена".

О 21:00 в "Підсумках дня" ти дізнаєшся все, що маєш знати про цей день. Актуальні новини, гучні події, важливі промови – ти не пропустиш жодної хвилини цього дня разом з "Підсумками дня".

А о 21:40 Оксана Білозір знову наповнить твій вечір мелодією української пісні.

Музично-спортивна неділя

Солодким початок неділі зробить Тімур Мірошніченко, який перевтілиться у кондитера Чарлі та поведе тебе на екскурсію шоколадною фабрикою. Вмикай "Як це?" о 9:05 дивись на Тімура, згадуй Деппа та спробуй знайди відмінності!

А о 9:30 не полишаючи свого дивану відвідай міні-зоопарк, що діє на найбільшій в Україні фермі страусів. Познайомся з рідкісною породою кішок та повчись розважатися взимку у власників сибірських хаскі у програмі "Хто в домі хазяїн?".

О 10:00 побач іще раз претендентів на мікрофон найбільшої пісенної сцени Європи та віддай свій голос за майбутню зірку "Євробачення"!

А об 11:00 можеш нарешті вибратися з ліжка та приготувати шоу бізнесовий сніданок під керівництвом "Шеф-кухаря країни" Михайла Поплавського.

О 13:20 наповни позитивом цей день разом із членами клубу "Золотий гусак".

А о 13:45 дивись другу частину бесіди з екстравагантним інтелектуалом Барі Алібасовим у програмі "В гостях у Д. Гордона".

О 14:40 – час поціновувачів спорту! Трансляція біатлону - мас-старт (жінки) та естафета (чоловіки) додадуть драйву твоєму дню!

А о 17:30 в ефірі Першого спецпроект "Про що кіно?" з Савіком Шустером - свіжий погляд на проблеми суспільства крізь призму кінокамери.

У спецвипуску програми "Віра. Надія. Любов" о 20:30 ти побачиш вручення нагород Іллі Ноябрьову й Тетяні Цимбал від Фонду Ріната Ахметова та Опікунської ради Дитячого центру онкогематології та трансплантології кісткового мозку Української спеціалізованої лікарні "ОХМАТДИТ" за розвиток проектів соціальної спрямованості. Порадій за улюблених ведучих, які допомагають кожному, кому потрібна допомога.

Все, що відбувалося протягом останніх 7 днів доповнене новими версіями, фактами, думками та аналізами – у "Підсумках тижня" о 21:00.

Чудовий кінець вихідних підготувала Оксана Пекун та її надзвичайно співочі гості з різних куточків України. Несподіване звучання давніх народних мелодій – у програмі "Фольк-music" о 21:50.

Проводь вихідні цікаво – на Першому Національному!

"Перший Національний"– загальнонаціональний телеканал. В ефірі з 1951 року. Є членом EBU. Технічне покриття в панелі GFK - 97,6%. Середньодобова частка аудиторії "18+" за 2010 рік становить 2,59% (загальна аудиторія). Генеральний директор – Єгор Бенкендорф.

Читайте також: