:
В

В "Глибинному бурінні" Перший вперше зібрав усіх ведучих головних політичних ток-шоу країни

26 січня 2011

Перший Національний вперше зібрав топ-ведучих політичних ток-шоу українського телебачення за одним столом, щоб з'ясувати як вони ставляться до нецензурної лексики. 

У рамках другої програми нового проекту Першого Національного "Глибинне буріння" Савік Шустер, Євгеній Кисельов і Андрій Куликов разом з ведучим Андрієм Пальчевским роздумували про те, в яких умовах людина може дозволити собі використати ненормативну лексику і який вибір зробив особисто для себе кожен з гостей студії.

"Є люди, яким категорично не можна матюкатися, тому що це виглядає огидно. А є ті, у яких ці слівця так чудово вплітаються в їх в цілому освічену і грамотну мову! Вони уміють так докинути слівце, що мат навіть додає особливе стилістичне забарвлення розмові", – поділився роздумами Євгеній Кисельов.

На думку усіх трьох ведучих, в Україні матів не люблять. Савік Шустер і Євгеній Кисельов як журналісти, що приїхали в Україну з інших країн, поділилися враженнями про українців.
"Українці – інтелігентніші люди. Іноді, під час роботи, щоб зберегти час і терпіння, висловлюючи свою думку з якогось питання, я послуговуюся одним словом. І я бачу, що це сприймають не дуже добре", – розповів Савік Шустер про роботу на знімальному майданчику.

Євгеній Кисельов не забув поділитися і своїм досвідом: "В журналістських колах Москви ніхто не звертає уваги на мати. У всіх проскакує: у молодих дівчат, яким треба зробити усе за 30 секунд до початку ефіру і у бабусь, які працюють в журналістиці вже не згадати скільки років. А тут по-іншому, я згоден з Савіком. Навіть у найбільш напружених ситуаціях рідко-рідко вживається нецензурна лексика".

Про це і про багато чого іншого розмірковували в студії "Глибинного буріння" головні політичні аналітики України. Програму ви зможете побачити в ефірі Першого в четвер 27 січня 2011 року в 22:00.

Читайте також: