:
Вікенд на Першому

Вікенд на Першому

28 січня 2011

Спортивна субота

Підзарядка для бадьорого дня – "пробіжка" незвіданими стежками України – "Феєрія мандрів". О 15:40 прогуляйтесь по вуличкам ще одного мальовничого куточку країни – Вашківців.

О 17:25"Чоловічий клуб" - тільки для справжніх чоловіків. Цієї суботи поціновувачі нежіночих видів спорту зможуть насолодитися найкращими боями Володимира Кличко.

О 21:40 – команда Першого влаштує емоційний вибух навіть з сухих цифр результатів матчів. Адже який "Світ спорту" без емоцій?

Чудовий релакс наприкінці дня – хіт-парад "Національна двадцятка". О 21:50 в ефірі Першого - Ігор Посипайко та Ірина Чемпіон, сурдопереклад кліпів українських виконавців та неординарні критичні підводки.

ТелеНеділя

Немає планів на вихідні? Перший пропонує ексклюзивну послугу! У неділю вранці тебе розбудить Тімур Мірошниченко і поведе на прогулянку до торгово-розважального центру. Він відкриє перед тобою усі двері і розповість, як працює охорона ТРЦ, куди зникають кеглі, які ми вибиваємо у боулінгу, хто крутить фільми у кінотеатрі та чому ковзанка працює навіть влітку. Чекай Тімура о 9:05 в програмі "Як це?" - і нехай інші заздрять!

А о 9:30 в програмі "Хто в домі хазяїн?" ти побачиш собак, які не гавкають, кішок європейського рівня та найвитриваліших жителів лісу.

О 12:00 дивись філософсько-фантастичний фільм "Фонтан" від режисера "Реквієму за мрією" Дарена Аронофскі. Подорожі у часі, Хью Джекмен у головній ролі, макрозйомка хімічних реакцій для створення космічних пейзажів та номінація на "Золотий глобус" - цей фільм варто подивитись.

О 14:25 – насолоджуйся якісною музикою в концертній програмі Яна Табачника.

О 15:25 "Ближче до народу" стане EL Кравчук. А поки він буде грати у виставі сільського аматорського театру, ліпити першу в житті скульптуру та поратися по господарству, ти дізнаєшся про його найближчого друга та сімейні перспективи.

"Про що кіно?" розповість о 17:30 Савік Шустер. А з ним – його відомі та впливові гості, які обговорять з тобою найголовніші проблеми буденного життя.

Завершальний акорд – "Фольк-music" о 22:10. Передбачити, що вони приготували – неможливо. Адже, нестандартність - їхній коник.

"Перший Національний"– загальнонаціональний телеканал. В ефірі з 1951 року. Є членом EBU. Технічне покриття в панелі GFK - 97,6%. Середньодобова частка аудиторії "18+" за 2010 рік становить 2,59% (загальна аудиторія). Генеральний директор – Єгор Бенкендорф.

Читайте також: