:
Прем’єра на Першому! Документальний фільм

Прем’єра на Першому! Документальний фільм "Двобій на Дніпрі"

04 листопада 2013

5 листопада об 11:30 Перший покаже новий документальний фільм до 70-ї річниці визволення Києва від фашистських загарбників "Двобій на Дніпрі".

У документальній стрічці досліджуються події Другої світової війни, що відбувалися на території Києва в 1943 році. Адже саме визволення столиці України можна назвати однією зі знакових подій, що вплинули на перебіг усієї війни. Згадуються у фільмі й історичні особи того часу.

У "Двобої над Дніпром" зроблено спробу показати ці події з погляду тогочасних митців. Зокрема, у стрічці представлено гравюри українського графіка, заслуженого художника СРСР Георгія Малакова та роботи українського скульптора, лауреата Національної премії України імені Тараса Шевченка Валентина Зноби.

Автор – Андрій Дмитрук.
Режисер – Світлана Красножон.

Не пропустіть прем’єру документального фільму "Двобій над Дніпром" – дивіться Перший Національний.

Перший Національний – загальнонаціональний телеканал. В ефірі з 1951 року. Є членом EBU. Технічне покриття телеканалу – 98%. З 2010 р. медіа-показники Першого Національного виросли удвічі середня частка телеканалу – 3,85% за аудиторією 18+ (2013 р.). Т.в.о. генерального директора НТКУ - Олександр Пантелеймонов.

Читайте також: