:
Велике кіно на Першому

Велике кіно на Першому

12 липня 2010

З 12 липня щовечора у будні на Першому Національному побачення з Великим Кіно та Великими Акторами.

Такі знайомі почуття, проблеми і події – вони неначе списані з життя кожного з нас. Можливо, саме ця щирість і непідкупність гри Великих Акторів час від часу змушує нас, глядачів, поглянути на своє життя з іншого боку…

Саме Перший Національний дарує своїм глядачам можливість подивитися фільми, якими захоплювалося та захоплюється не одне покоління. Ці кінострічки рідко можна побачити на інших телеканалах, але вони є золотою колекцією в серці кожного з нас.

"Є фільми, які неможливо забути і не захотіти передивитися знову. Саме вони назавжди лишаються в пам’яті глядачів, як щось дороге і близьке серцю. Фільми, які з 12 липня будуть транслюватися на Першому Національному, перевірені часом і любов’ю глядачів. Це чудова можливість поринути у світ справжньої кінокласики і пригадати улюблені моменти", – розповів Єгор Бенкендорф, генеральний директор НТКУ.

У період з 12 по 18 липня ввечері будуть показані фільми відомого режисера та актора Микити Міхалкова. Це такі улюблені стрічки, як "Жорстокий романс", "Раба кохання", "Незакінчена п’єса для механічного піаніно", "Свій серед чужих, чужий серед своїх".

У ці дні зранку глядачі Першого зможуть побачити кращі фільми української класики. Цей тиждень буде присвячений фільмам за участі відомого українського актора, режисера і сценариста Івана Миколайчука: "Тіні забутих предків", "Кам'яний хрест", "Комісари", а також художньо-публіцистичний фільм "Іван Миколайчук. Посвята".

Перший дарує справжнім поціновувачам кінокласики незабутні вечори!

Читайте також: