:
Юрій Нужненко-Метью Хаттон. Бій за звання Чемпіона Європи прямому ефірі!

Юрій Нужненко-Метью Хаттон. Бій за звання Чемпіона Європи прямому ефірі!

06 липня 2010

Наступного тижня всіх любителів боксу чекає незабутній бій. На лондонську Болтон-Арену вийде наш екс-чемпіоном світу WBA в другій напівсередній вазі Юрій Нужненко, щоб битися з "магічним" британцем чемпіоном Європи за версією EBU Меттью Хаттоном.

Битву магії та майстерності глядачі Першого Національного зможуть подивитися в прямому ефірі - в ніч з п'ятниці на суботу 16 липня о 1:20 хвилин за київським часом. Це буде не просто бій, а Бій за звання Чемпіоната Європи у за версією EBU.

Пощади не буде!

Поєдинок Юрія Нужненка і британця Метью Хаттона не може бути не видовищним. Бої вже тривають, поки що на сторінках преси. За тиждень до бою, боксери вже встигли обмінятися люб'язностями. "Чарівний" британець вважає, що легко здолає суперника. Нужненко зберігає олімпійський спокій і обіцяє залишити нахабу "з носом". Розбитим носом!

Юрій Нужненко:

"У своєму недавньому інтерв'ю Метью сказав, що розглядає мене як сходинку до бою з Сенченком. Мовляв, спочатку поб'ю українського екс-чемпіона світу - Нужненка, а потім візьмуся за іншого українця - Сенченка, який володіє титулом WBA зараз. Так от, Метью, послухай пораду: перш розміркувати про "сходинку" до чемпіонства, її варто для початку переступити. А то ж можна спіткнутися, впасти і залишитися "з носом". Розбитим носом.

Метью - непоганий хлопець, але 16 липня пощади йому не буде: мені доведеться або нокаутувати його, або побити так, щоб моє перевага не викликала сумнівів навіть в найвідданіших його шанувальників, не кажучи вже про суддів. Я ж прекрасно усвідомлюю, що у разі близького бою перемогу в Англії мені не віддадуть".

Досьє

Юрій Нужненко Народився 2 червня 1976 року в Києві. Провів 29 боїв, у 28 переміг (в 13 з них нокаутом), один бій закінчився нічиєю. Тимчасовий чемпіон світу за версією WBA (грудень, 2007 - квітень 2009), Інтерконтинентальний чемпіон за версією WBA (2006-2007), чемпіон України 1995-1996 рр.. як любитель, неодноразовий призер чемпіонатів України. Професійний дебют відбувся в червні 2000 року.

У грудні 2007 року завоював тимчасовий титул чемпіона світу за версією WBA в напівсередній вазі, переміг французького боксера Фредеріка Клозе. Поєдинок тривав дванадцять раундів.

Метью Хаттон.  За "дива" на рингу молодшого брат відомого боксера Ріккі Хаттона вболівальники вже встигли охрестити "чарівним" (Magic). Провів 45 боїв, отримав 39 перемог, з них 15 нокаутів. Два бої закінчилися нічиєю.

Вагова категорія обох боксерів - напівсередня вага (до 66,678 кілограмів).

Читайте також: