:
Перший Національний і TALANT Group оголошують кастинг

Перший Національний і TALANT Group оголошують кастинг

07 липня 2010

Перший Національний канал України і TALANT Group у рамках співпраці оголошують кастинг ведучих молодіжного ток-шоу "Нащадки пiонерiв". До участі запрошуються хлопці й дівчата 18-24 років, які прогресивно мислять, гарно й легко говорять українською мовою.

За результатами кастингу буде відібрано четверо найталановитіших претендентів, які з 25 серпня стануть обличчями проекту "Нащадки пiонерiв". Вони складуть компанію ведучим ток-шоу - артистам TALANT Group Дантес і Олійник, Максу Барських, Борисові Апрелю, а також дівчатам з групи REAL O.

"Ми шукаємо яскравих представників нового покоління, людей, здатних «запалити» глядача і, крім усього іншого, скласти гідну компанію нашим артистам", - каже Борис Бронштейн, президент TALANT Group.

"Багато було кастингів музичних і танцювальних. Настав час вибирати народжених для того, щоб бути ведучими. Щоб пов'язати своє життя з найбільш захопливою професією", - каже Олексій Семенов, генеральний продюсер Першого Національного.

Шоу "Нащадки пiонерiв" буде виходити в ефірі Першого Національного з різними парами ведучих, хлопцем і дівчиною, у будні - з понеділка по п'ятницю, з 16:00 до 17:00. Проект має соціальну спрямованість, саме завдяки цьому проекту дорослі зможуть почути думки й одкровення підлітків, щоб говорити з ними однією мовою і знаходити взаєморозуміння. Глядачами у студії виступатимуть школярі старших класів.

Одноденний кастинг відбудеться 13 липня з 11:00 за адресою вул. Рибальська, 22 (школа танцю TALANT).

Для отримання додаткової інформації звертатися за телефоном
068 385 13 57 (контактна особа - Юрій М'ясников).

Читайте також: