:
Гарячий Фінал ЧС на Першому! Червона фурія проти Непереможних Помаранчів!

Гарячий Фінал ЧС на Першому! Червона фурія проти Непереможних Помаранчів!

10 липня 2010

Раз на чотири роки футбол дивляться всі! На Першому Національному - кульмінація мундіалю і головна гра останніх чотирьох років. 11 липня футбольний світ отримає нового Чемпіона світу!

Тріумф Європи

Одна з команд, Нідерланди або Іспанія, поповнить список держав, які володіли почесним трофеєм від FIFA. Вперше європейська збірна стане найсильнішою у ЧМ за межами Європи, а всі учасники фіналу впишуть свої імена в історію.

У фіналі чемпіонату світу зіграють - Голландія та Іспанія. Два гранда європейського футболу, які до цього жодного разу не володіли титулом найсильнішої команди планети.

На історичному табло рахунок рівний

Забавно, що перемога у фіналі дозволить Іспанії або Нідерландам вирватися вперед і в особистому протистоянні. Футбольна історія жодній з команд не віддає переваги. Суперники зустрічалися дев'ять разів. Чотири перемоги на рахунку іспанців, чотири - на рахунку голландців, одна гра закінчилася нічиєю.

Дуелянти, до бар'єра або Активний проти влучного

Форвард збірної Іспанії Давид Вілья завдав у фінальній стадії чемпіонату світу 26 ударів по воротах суперників - більше, ніж хто-небудь з учасників фіналу. А ось захисник голландців Джованні Бонкхорст вдарив всього один раз. Але як! Його удар по воротах Уругваю і вивів помаранчевих у фінал і змусив радіти всю Голландію!

Ставки в поєдинку неймовірно високі. Нерви - на межі. Результат непередбачуваний. Переможе або найсильніший, або більш удачливий, або та з команд, яка зуміє впоратися з хвилюванням. А виграє кожен українець, який 11 липня о 21:30 включить Перший національний!

Читайте також: