:

"Слов'янський базар" на Першому Національному

15 липня 2010

В минулі вихідні у Вітебську (Білорусь) стартувала музична подія, яку з нетерпінням, кожен рік чекають у трьох слов'янських країнах - Україні, Росії та Білорусі. Фестиваль "Слов'янський базар" славиться своєю історією (цього року проходить уже 19-й фестиваль) та іменами виконавців, які щорік активніше беруть у ньому участь.

Програма фестивалю включає Міжнародний конкурс молодих виконавців естрадної пісні; Міжнародний дитячий музичний; гала-концерти майстрів мистецтв Білорусі, Росії й України, концертні програми зірок естради та ін. Цього року в рамках "Слов'янського базару" було заплановано 70 культурних проектів, які відбулися на 16 фестивальних майданчиках.

У день відкриття й закриття фестивалю на сцену вийшли зірки естради з Росії, України, Білорусі та інших країн: Юрій Антонов, Микола Басков, Олена Ваєнга, Лариса Доліна, Жасмін, Стас Михайлов, Оксана Федорова, Дмитро Хворостовський, Діма Білан, Валерія, Варвара, Юлія Савічева, Володимир Пресняков, Наталія Подольська, Ігор Корнелюк, Ані Лорак, група "Блєстящіє", балет Алли Духової "Тодес", ансамблі "Сябри" і "Пісняри", артисти Білоруського державного цирку, московський оркестр волинщиків і багато інших.

Перший Національний дарує своїм глядачам можливість побачити найцікавіші проекти, які відбулися в рамках фестивалю. А саме церемонію відкриття і закриття, конкурс виконавців естрадної пісні, творчий вечір Раймонда Паулса.

Програма трансляцій на наступний тиждень:

понеділок, 19 липня о 2:45 і 20 липня о 10:00 церемонія відкриття. Частина 1.
вівторок, 20 липня о 12:15 і  2:55 (повтор) церемонія відкриття. Частина 2.
четвер, 22 липня о 10:20 і 2:50 (повтор) конкурс виконавців естрадної пісні. День1.
п'ятниця, 23 липня о 10:20 і 2:50 (повтор) конкурс виконавців естрадної пісні. День 2.
субота, 24 липня об 11:40 і 4:20 (повтор) концерт майстрів мистецтв України.
неділя, 25 липня о 21:45 творчий вечір Раймонда Паулса.

Крім того, у четвер 22 липня о 10:05 і суботу 24 липня о 11:30 ви можете подивитися щоденники "Слов'янського базару" й дізнатися про все, що відбувалося цими днями у Вітебську.

Про інші трансляції можна довідатися з телепрограми Першого Національного.

Читайте також: