:
Перший Національний запустив сайт, присвячений візиту Патріарха

Перший Національний запустив сайт, присвячений візиту Патріарха

19 липня 2010

Перший Національний канал 19 липня запустив сайт http://patriarch.1tv.com.ua/uk/, присвячений візиту Святійшего Патріарха Московського і всієї Русі Кирила. Як вже повідомлялося, Патріарх відвідає Україну з 20 по 28 липня і побуває в Одесі, Дніпропетровську та Києві. Це подія, на яку чекають мільйони віруючих по всій країні.

Перший національний докладно висвітлюватиме візит Святійшого Патріарха Московського і всієї Русі Кирила. Щодня ключові події візиту глядачі зможуть дивитися у прямому ефірі. Графік трансляцій, новини, а також відео, присвячене темі візиту, тепер можна переглянути на сайті http://patriarch.1tv.com.ua/uk/.

"Візит Патріарха – велика подія для України. Оскільки необхідно зміцнювати віру і впевненість людей у подолання всіх труднощів, і візит Патріарха, безсумнівно, буде цьому сприяти. Тому Перший Національний, як державний канал, буде широко висвітлювати цей візит", - говорить генеральний директор НТКУ Єгор Бенкендорф.

В інтерв`ю українським ЗМІ, Першому Національному зокрема, Його Святійшество підкреслив: "Я з радістю знову їду в Україну. Я сподіваюся відвідати Одесу, Дніпропетровськ, Київ, знову помолитися зі своїм віруючим народом, доторкнутися до святинь, багато про що подумати та багато що зрозуміти. Такі поїздки дуже важливі для Предстоятеля Церкви".

Читайте також: