:
Дитяче Євробачення – шлях у зіркове майбутнє!

Дитяче Євробачення – шлях у зіркове майбутнє!

19 липня 2016

Стати переможцем опитування Sound of 2016 від ВВС? Видати власний альбом у 15 років? Виступити в одному з найпрестижніших у світі майданчиків для виконання класичної музики Карнегі Хол у Нью-Йорку? Усього цього змогли досягти юні артисти, які брали участь у Дитячому Євробаченні.

Цей пісенний конкурс для багатьох молодих виконавців став квитком у дорослий світ шоу-бізнесу і певним проривом у житті. Вони стали народними героями, їх упізнають на вулицях і запрошують на телебачення, вони виступають на кращих музичних майданчиках світу.

Переможець Дитячого пісенного конкурсу Євробачення-2014 Вінченцо Кантьєлло (Vincenzo Cantiello) з Італії продовжує співочу кар’єру та записує нові хіти. Так, нещодавно Вінченцо представив нову пісню Longing for Someone, що увійде в його новий альбом, вихід якого заплановано на листопад 2016 року.

Переможець Дитячого пісенного конкурсу Євробачення-2014 Вінченцо Кантьєлло, Італія

А співачка Дестіні (Destiny) з Мальти, яка перемогла на дитячому Євробаченні-2015, взагалі стала національною героїнею. В аеропорту її зустрічали тисячі людей, а у школі усі учні в один голос заспівали для неї пісню "Not my soul", яка стала переможною для співачки. У планах Дестіні – записувати пісні і працювати над новими проектами, про які вона поки мовчить, аби не наврочити.

Представниця Ірландії на Дитячому Євробаченні-2015 Еймі Бенкс (Aimee Banks) хоча й не стала переможницею, але саме участь у цьому конкурсі дала поштовх кар’єрі цієї юної виконавиці із неперевершеним оперним голосом. Нещодавно Еймі виступила на одному з найпрестижніших у світі майданчиків для виконання класичної музики – концертному залі Карнегі Хол у Нью-Йорку.

Навіть участь у національному відборі дитячого Євробачення може стати тим стартовим майданчиком, який веде до всесвітньої слави. Так сталося зі співаком з Великобританії Джеком Герретом (Jack Garratt), який у 2005 році змагався за право представляти свою країну на дитячому Євробаченні. Тоді співака спіткала невдача. А вже через 11 років Джека визнали найбільш перспективним виконавцем популярної музики 2016 року. Саме він переміг у щорічному опитуванні Sound of 2016, яке проводить телерадіокомпанія ВВС серед відомих діячів музичної індустрії.

Джек Геррет, співак із Великобританії

Мрієте про високі досягнення у музиці? Приходьте на національний відбір на Дитяче Євробачення-2016! Національна телекомпанія України вже розпочала пошук пісні та виконавця, які гідні представляти Україну на міжнародному конкурсі, що пройде на Мальті. Прийом заявок від співаків та співачок віком від 9 до 14 років триватиме до 10 серпня. Більше подробиць можна прочитати у Правилах національного відбору (завантажити).

Заповнюйте заявки і беріть участь у конкурсі. Ми чекаємо саме на вас!

Читайте також: