:
Хто представить Україну на Дитячому Євробаченні-2016, дізнаємося 10 вересня

Хто представить Україну на Дитячому Євробаченні-2016, дізнаємося 10 вересня

29 серпня 2016

Фінал національного відбору на Дитяче Євробачення-2016 відбудеться 10 вересня. Саме в цей день у розважальному комплексі Sky Family Park буде обрано юного артиста або колектив, який представить Україну на міжнародному конкурсі вже в листопаді на Мальті в місті Валетта. UΛ:Перший із 12:00 транслюватиме фінальне шоу нацвідбору в ефірі, на сайті та на YouTube-каналі.

Переможця українського відбору на Дитяче Євробачення визначатимуть за результатами змішаного голосування журі та глядачів. Імена експертів, які оцінюватимуть виступи конкурсантів, а також детальні правила глядацького смс-голосування вже незабаром будуть опубліковані на сайті UΛ:Перший.

Окрім дванадцятьох конкурсантів, для гостей Sky Family Park і глядачів UΛ:Перший, виступатимуть зіркові гості. Учасниця нацвідбору дорослого Євробачення Світлана Тарабарова виявила бажання підтримати своїх юних колег по сцені, з якими вже встигла познайомитися під час півфіналу, де була у складі журі.

Щоб відчути святковий конкурсний дух ще раз, на фінальне шоу також завітає представниця України на минулорічному Дитячому Євробаченні – Анна Трінчер. Трохи інді-року й електро-попу пісенному конкурсу додадуть гурти "KADNAY" і "Vivienne Mort".

Чиїм голосом заспіває Україна на Дитячому Євробаченні-2016 у Валетті, дізнаємося вже в суботу, 10 вересня. Більше подробиць про учасників фіналу і сам конкурс читайте на нашому сайті.

Читайте також: