:
Vivienne Mort, KADNAY і Світлана Тарабарова заспівають під час фіналу нацвідбору Дитячого Євробачення-2016

Vivienne Mort, KADNAY і Світлана Тарабарова заспівають під час фіналу нацвідбору Дитячого Євробачення-2016

07 вересня 2016

Vivienne Mort, KADNAY, Світлана Тарабарова, Софія Тарасова й Анна Трінчер будуть гостями фіналу національного відбору на Дитяче Євробачення-2016, що пройде 10 вересня.

Вокалістка інді-рок-гурту Vivienne Mort Даніела Заюшкіна на сцені нацвідбору в Sky Family Park виконає композицію "Пташечка", відеокліп на яку нещодавно відзняла в Індії. Гурт KADNAY представить "Symphony of love" із свого нового альбому. Співачка Світлана Тарабарова, яка була у складі журі у півфінал нацвідбору на Дитяче Євробачення-2016, також представить новинку.

Заспівають на шоу і виконавиці, які свого часу представляли Україну на Дитячому Євробаченні: Софія Тарасова, яка захищала честь країни на конкурсі у 2013 році, та Анна Трінчер, яка їздила на конкурс у Болгарію. Обидві виконавиці представлять свої конкурсні пісні – "We are one" і "Почни з себе".

До речі, вже можемо оприлюднити й імена ведучих національного відбору на Дитяче Євробачення-2016. На сцені працюватимуть Тімур Мірошниченко і Дар’я Коломієць. А ось у грін-румі разом з учасниками перебуватиме ведучий програми "Хочу бути" на UΛ:Перший Гліб Дзюбановський.

"Цьогоріч формат міжнародного конкурсу дещо змінився. Змінився і вік учасників, і час виходу шоу в ефір. І ми намагаємося, як кажуть, йти в ногу з цими змінами, тому фінал нашого нацвідбору, як і міжнародний фінал в листопаді, розпочнеться вдень, а не ввечері. Вже о 12:00 ми з Дар’єю оголосимо про старт шоу. Це точно буде яскравий і насичений конкурсний відбір", – розповідає Тімур Мірошниченко.

Нагадуємо, що фінал національного відбору на Дитяче Євробачення-2016 пройде 10 вересня. Участь у ньому візьмуть 12 конкурсантів, серед яких і буде обрано представника України на міжнародному конкурсі на Мальті. Визначатимуть переможця змішаним голосуванням журі й глядачів. Наживо фінал національного відбору на Дитяче Євробачення-2016 транслюватиме UΛ:Перший – в ефірі, на сайті та YouTube-каналі.

Читайте також: