:
Зустріч паралімпійської збірної України покаже UΛ:Перший

Зустріч паралімпійської збірної України покаже UΛ:Перший

20 вересня 2016

Перша група спортсменів національної паралімпійської збірної України прибуде у київський аеропорт "Бориспіль" у ніч з 21 на 22 вересня. Зустріч нашої команди з Ріо-де-Жанейро UΛ:Перший транслюватиме наживо орієнтовно о 02:00*. Побачити цю подію можна буде на сайті телеканалу, а також на офіційних сторінках в YouTube і у Facebook.

Нагадаємо, що вперше за всю історію участі у Паралімпійських іграх національна збірна України посіла третю сходинку у загальному медальному заліку, виборовши рекордну кількість нагород різного ґатунку. Загалом українці везуть із Ріо 117 медалей, з яких 41 золота, 37 срібних і 39 бронзових. Окрім того, наші паралімпійці встановили 109 рекордів у плаванні, легкій атлетиці і пауерліфтингу, з яких 22 рекорди світу, 54 рекорди Європи і 32 паралімпійські рекорди.

*Прибуття рейсу з українськими спортсменами очікується о 01:25. Орієнтовно трансляція зустрічі паралімпійців в аеропорту "Бориспіль" розпочнеться о 02:00. Про будь-які зміни щодо часу початку трансляції, ми повідомлятимемо на офіційних сторінках UΛ:Перший у соцмережах.

Читайте також: