:
НТКУ дякує за допомогу у висвітленні візиту Патріарха Кирила в Україну

НТКУ дякує за допомогу у висвітленні візиту Патріарха Кирила в Україну

22 липня 2010

Національна телекомпанія України щиро висловлює подяку всім особам та організаціям, які надали допомогу у висвітленні візиту Патріарха Московського і всієї Русі Кирила в Україну в ефірі "Першого Національного".

Ми дякуємо дружнім телевізійним каналам, які погодилися безкоштовно допомогти "Першому Національному" з технічним забезпеченням прямих трансляцій з Одеси, Дніпропетровська та Києва, а також надають телеканалу відповідні тематичні відеоматеріали (одеська та дніпропетровська обласні ТРК, "Глас" (Київ), "Глас" (Одеса), "Інтер"). Окрему подяку НТКУ висловлює залученим телевізійним коментаторам (прес-секретарю Києво-Печерської Лаври отцю Лонгіну, співробітникам Московської Патріархії Миколі Державіну та Олексію Свєтозарському), чий професіоналізм та глибокі знання роблять прямі трансляції справжньою окрасою телевізійного ефіру.

НТКУ з розумінням ставиться до труднощів з виділенням коштів для висвітлення візиту Патріарха Кирила в Україну на "Першому Національному". Ми впевнені, що солідарність, продемонстрована українськими телеканалами та компаніями, слугуватиме прекрасним прикладом взаємовигідної і змістовної співпраці в умовах складного економічного становища в країні. Ми впевнені, що разом ми робимо благу справу.

НТКУ з вдячністю констатує, що вже перші заходи за участю Патріарха Кирила і, відповідно, вже перші спільні зусилля "Першого Національного" та дружніх телеканалів були високо оцінені телеглядачами. Рейтинг прямої трансляції освячення Одеського Спасо-Преображенського кафедрального собору склав 0,6% з часткою 7,7% (аудиторія 18+). Завдяки прямій трансляції, "Перший Національний" випередив низку провідних комерційних каналів.

Читайте також: