:
Валері Велла і Бен Камілл будуть ведучими Дитячого Євробачення-2016

Валері Велла і Бен Камілл будуть ведучими Дитячого Євробачення-2016

28 жовтня 2016

Ведучими Дитячого Євробачення-2016, яке відбудеться 20 листопада на Мальті, будуть Валері Велла і Бен Камілл. На червоній доріжці конкурсантів зустрічатиме Лариса Боначі, а церемонію відкриття проведе Тарін Мамо Чефай.

Валері Велла – знане обличчя для мальтійської телевізійної аудиторії. Протягом останніх 22 років вона часто була ведучою різноманітних шоу, виставок, фестивалів та національних заходів. Ні в кого з мальтійців немає більше досвіду участі в Євробаченні, ніж у неї, оскільки саме Валері двічі була керівником делегації мальтійської преси, два рази представляла Мальту під час етапу голосування на Євробаченні і коментувала півфінали та фінал Євробачення у 2009 й 2010 роках. Також вона тричі була ведучою національних відборів на Євробачення і 6 років поспіль коментувала Дитяче Євробачення.

Валері говорить п’ятьма мовами і полюбляє подорожувати. Має ступінь бакалавра в галузі освіти та ступінь магістра за спеціальністю "Перекладач" і крім роботи на телебаченні працює позаштатним перекладачем у різноманітних інституціях Європейського Союзу.

Валері щаслива вчергове взяти участь у Євробаченні, яке вона так любить. "Приготуйтеся до фантастичного шоу і неймовірних розваг!" – говорить вона.

Бен Камілл – один із найпопулярніших мальтійських акторів і ведучих. Він завоював серця багатьох телеглядачів завдяки своїй чарівній зовнішності і харизмі. Зараз він знімається у головній ролі в одному із найпопулярніших мальтійських серіалів Strada Stretta, де грає персонажа на ім’я Маріо. Також Бен працює ведучим телевізійного шоу під назвою "З дванадцяти до трьох" (Twelve to 3) на національному телеканалі Мальти TVM.

У 2016 році Бен був ведучим мальтійського національного відбору на пісенний конкурс Євробачення. Він розподіляє свій час між надзвичайно активною кар’єрою у світі розваг, родиною та друзями, встигаючи при цьому займатися благодійністю. Бен сподівається, що зможе приділяти ще більше уваги благодійним проектам, спрямованим на допомогу людям, які її потребують.

Окрім ведучих цьогорічного Дитячого Євробачення, організатори представили й інших зірок, одна з яких зустрічатиме конкурсантів на червоній доріжці, а інша проводитиме церемонію відкриття.

Відома мальтійська актриса Тарін Мамо Чефай стане ведучою церемонії відкриття Дитячого Євробачення-2016. Вона дебютувала на сцені у віці трьох років, вступивши до школи російського балету Олівії Доу (Olivia Dow School of Russian Ballet), де стала однією з провідних балерин школи. Після отримання стипендії у школі театрального мистецтва Stagecoach з головою поринула в акторське мистецтво і продовжила освіту в Лондоні, у коледжі Bird College.

Цього року Тарін отримала ступінь бакалавра у галузі комунікацій в Мальтійському університеті й працює маркетологом. Також вона переймається захистом прав жінок і сподівається, що зможе стати прикладом для молодих дівчат.

Лариса Боначі, яка зустрічатиме конкурсантів на червоній доріжці, навчалася у престижній Американській академії драматичного мистецтва в Лос-Анджелесі і знімалася у різноманітних місцевих телевізійних серіалах й театральних виставах. Вона закінчила Мальтійський університет, отримавши у 2014 році ступінь з психології, а незабаром отримає ступінь магістра у галузі театрального мистецтва. Зараз працює над виробництвом розважальної програми, яка виходитиме у січні 2017 року на одному з провідних мальтійських телеканалів.

Читайте також: