:
Shir & Tim представлятимуть Ізраїль на Дитячому Євробаченні-2016

Shir & Tim представлятимуть Ізраїль на Дитячому Євробаченні-2016

29 жовтня 2016

Після тривалої перерви Ізраїль повертається на Дитяче Євробачення. Дует Shir & Tim з піснею "Follow My Heart" представить свою країну на міжнародній сцені конкурсу 20 листопада на Мальті.

Цього разу представника країни визначали за результатами численних прослуховувань талановитих виконавців з різних музичних гуртів, конкурсів та сценічних шкіл. Так було обрано Ширу Фріман (Shira Frieman) та Тімоті Саннікова (Timoti Sannikov), які дуетом Shir & Tim заспівають на міжнародній сцені Дитячого Євробачення-2016.

Тринадцятирічна Шира навчається у школі в Галілеї. Вона любить спів, танці та вивчає акторську майстерність. А ще дівчина грає на саксофоні та любить танцювати під джазову музику.

Тімові також 13 років. Хлопець народився у місті Бат-Ям, що поблизу Тель-Авіва. Ще у ранньому дитинстві він почав опановувати гру на фортепіано та органі. Професійно займатися вокалом Тім почав у віці 7 років. Хлопець відвідує уроки з класичного танцю, фристайлу та чечітки. Окрім івриту та французької, він також розмовляє російською та англійською мовами.

"Follow My Heart" написав Ноам Хорев (Noam Horev), який є автором тексту для композиції Milim, з якою представник Ізраїлю Harel Skaat виступив на сцені Євробачення-2010. А композитором конкурсної пісні став Дор Даніел (Dor Daniel).

А ось офіційне відео:

Для Ізраїля це друга поява на Дитячому Євробаченні. Раніше країна брала участь у конкурсі у 2012-му, тоді гурт Kids.il з піснею Let The Music Win посів 8-е місце.

Читайте також: