:
 Ірландію на Дитячому Євробаченні-2016 представить Зена Доннеллі

Ірландію на Дитячому Євробаченні-2016 представить Зена Доннеллі

07 листопада 2016

Цього року Ірландія вдруге візьме участь у Дитячому Євробаченні. Вчора в країні відбувся фінал національного відбору Junior Eurovision Éire, який транслювала ірландська мовна мережа TG4. Переможця обирало професійне журі, до складу якого увійшли представники Ірландії на попередніх конкурсах Євробачення: Jedward (2011, 2012), Niamh Kavanagh (1993, 2010), Linda Martin (1984, 1992), Dustin The Turkey (2008) та Sadie Jones (1972).

За результатами 32-х етапів національного відбору представницею країни було обрано Зену Доннеллі (Zena Donnelly). 20 листопада на міжнародній сцені конкурсу у Валетті (Мальта) вона виконає пісню Brice Ar Bhríce (Brick by Brick). Композицію для Дитячого Євробачення Зена написала сама.

Незважаючи на свій юний вік, чотирнадцятирічна Зена має багатий сценічний досвід. Дівчина здобула перемогу у національному конкурсі талановитих виконавців Show Off or Get Off, а також зіграла головну роль у мюзиклі Annie The Musical. А ще Зена була спеціально запрошеною гостею на Cheerios Childline Concert. де виступила на одній сцені з такими відомими виконавцями як Olly Murs, Boyzone та Mc Busted.

Минулого року юна співачка також брала участь у ірландському національному відборі на Дитяче Євробачення. Тоді вона посіла друге місце, поступившись Еймі Бенкс (Aimee Banks), яка здобула право представляти свою країну у столиці Болгарії Софії.

Читайте також: