:
Команду виконавчих продюсерів пісенного конкурсу Євробачення-2017 затверджено

Команду виконавчих продюсерів пісенного конкурсу Євробачення-2017 затверджено

01 грудня 2016

Керівників Національної телекомпанії України Олександра Харебіна й Вікторію Романову офіційно призначено виконавчими продюсерами Євробачення-2017, який відбудеться у Києві. Також частиною основної команди став Стюарт Барлоу, який уже 5 років займається пісенним конкурсом й буде шоу-продюсером Євробачення у 2017-му.

"Ми в захваті від того, що Вікторія та Олександр офіційно приєдналися до команди з виробництва пісенного конкурсу Євробачення-2017 у Києві. – говорить виконавчий директор Євробачення Йон Ола Санд. – Вони обоє, безумовно, відіграли визначальну роль у доведенні процесу до цієї точки з моменту перемоги України у Стокгольмі раніше цього року. Як Європейська мовна спілка, так і Наглядова рада Євробачення беззаперечно впевнені у них обох. Вікторія, будучи багато років головою делегації від України, має глибоке розуміння складної організації конкурсу, тож ми віримо, що разом із Олександром, який надзвичайно добре розуміється на внутрішньоукраїнських процесах, їм вдасться наступного року в травні створити в Києві три грандіозні шоу".

Виконавчий директор Євробачення також наголосив, що від призначення Стюарта Барлоу шоу надзвичайно виграє: "Стюарт Барлоу, добре відомий усім на пісенному конкурсі своїм безцінним внеском упродовж багатьох років, – ще одне першокласне призначення на посаду шоу-продюсера. Стюарт має великий досвід прямих телевізійних трансляцій та вже багато років є частиною сім’ї Євробачення. Він привнесе надзвичайно багато знань, які будуть корисними Національній телекомпанії України у створенні цьогорічного конкурсу, та вже тісно працює з ЄМС та НТКУ над пошуком необхідного для зведення в єдине ціле того, що стане дивовижним 62-м пісенним конкурсом "Євробачення" у Києві".

Вікторія Романова приєдналася до НТКУ в 2005 році та працює у компанії протягом 12 років. Із 2007 року вона є головою української делегації на пісенному конкурсі Євробачення і в 2016 очолювала делегацію-переможницю.

Олександр Харебін працює в НТКУ на посаді першого заступника генерального директора з лютого 2015 року.

Шоу-продюсер Стюарт Барлоу має більше п’яти років досвіду роботи на Євробаченні, впродовж яких він працював на посаді продюсера.

Півфінали Євробачення-2017 у Києві заплановано провести 9 та 11 травня, фінал – 13 травня.

Читайте також: