:
ILLARIA та ROZHDEN стали фіналістами другого півфіналу нацвідбору на Євробачення-2017

ILLARIA та ROZHDEN стали фіналістами другого півфіналу нацвідбору на Євробачення-2017

11 лютого 2017

Відбувся другий півфінал національного відбору на Євробачення-2017. Як і минулої суботи, під час першого півфіналу, ведучим був Сергій Притула, а глядачі спільно із журі, до складу якого увійшов музичний продюсер відбору Костянтин Меладзе, артист і композитор Андрій Данилко та переможниця Євробачення-2016 Джамала, обирали найкращих, віддаючи свої голоси.

Отож сьогодні обрали ще двох фіналістів. Ними стали ILLARIA та ROZHDEN.

ILLARIA отримала від глядачів 8, а від суддів 7 балів.

ROZHDEN отримав максимум від суддів і 5 від глядачів.

Система голосування на національному відборі залишилася такою ж, як і в минулому році: журі виставили учасникам бали, глядачі голосували шляхом смс або за допомогою мобільного додатку, після чого бали від суддів і глядачів підсумувалися.

ILLARIA і ROZHDEN у другому півфіналі виступали разом із такими артистами, як: LETAY, Міла Нітіч, KUZNETSOV, AGHIAZMA, DETACH та Panivalkova.

Подивитися як це було можна у запису на офіційному YouTube-каналі UA:Перший.

Із ким ILLARIA і ROZHDEN, а також TAYANNA і Сальто Назад, які перемогли у першому півфіналі, змагатимуться за право представляти Україну на Євробаченні-2017 у фіналі нацвідбору стане відомо за результатами останнього півфіналу – 18 лютого. У ньому виступатиме гурт Кузьми Скрябіна Singing pants, O.Torvald, Анастасія Прудіус, Віталій Козловський, KADNAY, MELOVIN, Green Grey та Vivienne Mort. Хто представить Україну на Євробаченні-2017 дізнаємося за результатами фіналу – 25 лютого. Національний відбір на пісенний конкурс UА:Перший другий рік поспіль проводить спільно з телеканалом СТБ.

Читайте також: