:
Два останні місця у фіналі нацвідбору на Євробачення-2017 вибороли O.Torvald і MELOVIN

Два останні місця у фіналі нацвідбору на Євробачення-2017 вибороли O.Torvald і MELOVIN

18 лютого 2017

Відбувся третій півфінал національного відбору на Євробачення-2017. Під час нього глядачі і журі визначили ще двох фіналістів. Ними стали O.Torvald і MELOVIN.

O.Torvald отримали від глядачів і суддів по 7 балів.
MELOVIN отримав 5 балів від суддів і 8 – від глядачів.

Система голосування на національному відборі залишилася такою ж, як і в минулому році: журі виставили учасникам бали, глядачі голосували шляхом смс або за допомогою мобільного додатку, після чого бали від суддів і глядачів підсумувалися.

До складу журі цьогорічного відбору увійшли: музичний продюсер відбору Костянтин Меладзе, артист і композитор Андрій Данилко та переможниця Євробачення-2016 Джамала.

O.Torvald і MELOVIN у третьому півфіналі виступали разом із такими артистами як: гурт Кузьми Скрябіна Singing pants, Анастасія Прудіус, Віталій Козловський, KADNAY, Green Grey та Vivienne Mort.

Подивитися як це було, можна на офіційному YouTube-каналі UА:Перший.

Після усіх конкурсних виступів на сцені українського нацвідбору виступив Манель Наварро (Manel Navarro) – представник Іспанії на Євробаченні-2017. Він виконав пісню "Do It For Your Lover", з якою виступить у фіналі цьогорічного пісенного конкурсу в Києві.

Наприкінці шоу відбулося жеребкування учасників для виступу у фіналі національного відбору на Євробачення-2017, який відбудеться вже наступної суботи 25 лютого. Тож порядок виступу конкурсантів під час фіналу буде таким:

  1. Сальто Назад
  2. MELOVIN
  3. O.Torvald
  4. ILLARIA
  5. TAYANNA
  6. ROZHDEN

Національний відбір на пісенний конкурс UА:Перший другий рік поспіль проводить спільно з телеканалом СТБ.

Читайте також: