:
Усе про дев’ять шоу Євробачення-2017, на які можна придбати квитки

Усе про дев’ять шоу Євробачення-2017, на які можна придбати квитки

28 лютого 2017

Продаж квитків на пісенний конкурс Євробачення-2017 розпочався 14 лютого на сайті офіційного квиткового агента Concert.ua. Придбати квитки можна не лише на два півфінали та фінал – шоу, які традиційно показують у прямому ефірі, – а й на шість генеральних репетицій пісенного конкурсу. Із року в рік кожному прямому ефіру обов’язково передують генеральні репетиції. Вони майже ідентичні півфіналам та фіналу – конкурсанти у сценічних костюмах відтворюють свої постановки.

На першу генеральну репетицію кожного з шоу запрошуються акредитовані фани та акредитовані представники ЗМІ. Квитки на неї не продаються. А вже на другу і третю генеральні репетиції кожного з шоу можна придбати квитки.

Пропонуємо дещо більше інформації про 9 шоу Євробачення-2017, глядачами яких можуть стати усі охочі:

Semi Final 1 Jury Show
8 травня, 22:00

Друга генеральна репетиція першого півфіналу, під час якої виступатимуть представники 18 країн-учасниць першого півфіналу, а саме: Чорногорії, Фінляндії, Грузії, Португалії, Бельгії, Швеції, Албанії, Азербайджану, Австралії, Кіпру, Словенії, Вірменії, Молдови, Чеської Республіки, Латвії, Ісландії, Греції та Польщі. Цю репетицію також називають Jury Show, бо якраз цього вечора національні журі оцінюватимуть виступи конкурсантів. Їхні оцінки в сумі з результатами телеголосування під час півфіналу визначать 10 країн, чиї представники пройдуть до фіналу.

Отож друга генеральна репетиція першого півфіналу буде ідентичною до шоу першого півфіналу, який усі побачать у прямому ефірі наступного дня – 9 травня о 22:00.

Придбати квиток: https://concert.ua/eventpage/eurovision-semifinal-1-dress-rehearsal-2

Semi Final 1 Dress Rehearsal 3
9 травня, 16:00

Третя генеральна репетиція першого півфіналу відбудеться безпосередньо у день першого півфіналу Євробачення-2017. Це буде остання репетиція учасників перед виступом, який визначить подальшу долю кожного з артистів на пісенному конкурсі. Адже лише десятеро учасників півфіналу пройдуть до фіналу Євробачення-2017.

Придбати квиток: https://www.concert.ua/eventpage/eurovision-semifinal-1-dress-rehearsal-3

Semi Final 1
9 травня, 22:00

Перший півфінал, перший конкурсний день пісенного конкурсу і перше шоу, що буде показане у прямому ефірі. Воно відбудеться 9 травня о 22:00 за Києвом. За підсумками глядацького голосування та оцінок національних журі до фіналу пройде десятеро конкурсантів. До голосування в першому півфіналі Євробачення-2017 також долучаться і три країни "Великої п’ятірки" – Велика Британія, Італія та Іспанія.

Придбати квиток: https://www.concert.ua/eventpage/eurovision-semifinal-1-live

Semi Final 2 Jury Show
10 травня, 22:00

Друга генеральна репетиція другого півфіналу відбудеться ввечері за день до нього, і буде ідентичним шоу другого півфіналу, що буде показано у прямому ефірі. Так само, як і перед першим півфіналом, увечері 10 травня національні журі оцінюватимуть виступи конкурсантів другого півфіналу Євробачення-2017. Їхні оцінки в сумі з результатами телеголосування під час півфіналу визначать ще 10 країн, які пройдуть до фіналу.

Придбати квиток: https://www.concert.ua/eventpage/eurovision-semifinal-2-dress-rehearsal-2

Semi Final 2 Dress Rehearsal 3
11 травня, 16:00

Третя генеральна репетиція другого півфіналу, яка відбудеться в день другого півфіналу пісенного конкурсу 11 травня о 16:00. Під час неї можна буде побачити постановки представників 19 країн-учасниць другого півфіналу, які телеглядачі дивитимуться в прямому ефірі ввечері.

Придбати квиток: https://www.concert.ua/eventpage/eurovision-semifinal-2-dress-rehearsal-3

Semi Final 2
11 травня, 22:00

Другий півфінал, другий конкурсний день Євробачення, який буде показано у прямому ефірі. У цьому півфіналі візьмуть участь представники таких 19 країн: КЮР Македонія, Мальта, Нідерланди, Сербія, Данія, Росія, Румунія, Угорщина, Австрія, Ірландія, Швейцарія, Естонія, Ізраїль, Болгарія, Сан-Марино, Литва, Хорватія, Норвегія та Білорусь. До голосування в другому півфіналі Євробачення-2017 також долучаться країни "Великої п’ятірки" – Франція та Німеччина, а також країна-господарка цьогорічного конкурсу Україна. За результатами цього конкурсного дня стануть відомі імена ще 10 фіналістів.

Придбати квиток: https://www.concert.ua/eventpage/eurovision-semifinal-2-live

The Jury Final
12 травня, 22:00

Друга генеральна репетиція фіналу. Під час неї національні журі країн-учасниць Євробачення-2017 оцінюватимуть виступи фіналістів цьогорічного пісенного конкурсу. Це шоу буде ідентичним фіналу Євробачення-2017, яке глядачі з більш ніж сорока країн світу дивитимуться в прямому ефірі наступного дня.

Придбати квиток: https://www.concert.ua/eventpage/eurovision-final-dress-2

Grand Final Dress Rehearsal 3
13 травня, 14:00

Третя генеральна репетиція фіналу, остання репетиція перед фіналом пісенного конкурсу, який відбудеться ввечері цього ж дня. Представники 26 країн-фіналістів Євробачення-2017 відпрацьовуватимуть свої номери, викладаючись на повну: так само, як і на фінальному шоу.

Придбати квиток: https://www.concert.ua/eventpage/eurovision-dress-final

Grand Final
13 травня, 22:00

Фінал – найочікуваніша подія пісенного конкурсу. Саме цього вечора визначиться ім’я артиста, який своєю піснею і виконанням підкорить Європу. А також усі дізнаються, яка країна наступного року прийматиме Євробачення. У фіналі за перемогу змагатиметься 26 країн.

Придбати квиток: https://www.concert.ua/eventpage/eurovision-grand-final

Квитки на всі шоу Євробачення-2017 можна придбати на сайті офіційного квиткового агента Сonсert.ua.

Одним замовленням можна придбати лише до чотирьох квитків, більше – через оператора контактного центру. У разі виникнення запитань щодо придбання квитків клієнти можуть звертатися в контакт-центр Concert.ua:

Е-mail: info@concert.ua
Телефони: +38 044 222 00 22, +38 095 655 99 33, +38 063 655 99 33, +38 096 655 99 33
Телефонні лінії відкриті без вихідних, з понеділка по п’ятницю з 9:00 до 20:00, в суботу та неділю з 10:00 до 19:00.

Читайте також: