:
Червона доріжка Євробачення-2017: 42 делегації, 265 метрів і 7 ведучих

Червона доріжка Євробачення-2017: 42 делегації, 265 метрів і 7 ведучих

05 травня 2017

Офіційна церемонія відкриття Євробачення-2017 відбудеться 7 травня о 16:50 і почнеться вона з проходження Червоною доріжкою делегацій 42-х країн-учасниць конкурсу. Ведучими церемонії будуть Тетяна Терехова, Андрій Джеджула, Слава Варда, Андрій Кіше, Анна Буткевич, Емі Грейс та Нейба Траоре.

Пряму трансляцію заходу можна буде переглянути на сайті UA:Перший та в Youtube:

Цього року червона доріжка Євробачення буде рекордно довгою – 265 метрів. "Червону доріжку буде поділено на декілька "станцій", кожна з яких має своє завдання і драматургію", – розповів режисер-постановник церемонії відкриття Сергій Проскурня.

Делегації почнуть свій рух від 56-метрового брендволу, де їх зустрічатимуть та презентуватимуть публіці коментаторка Євробачення і ведуча Тетяна Терехова та легкоатлет і телерадіоведучій Слава Варда. На цьому етапі гості матимуть час на фотографування й позування перед телекамерами.

Далі, біля входу до Маріїнського палацу, учасників зустрічатимуть співак, телеведучий і шоумен Андрій Кіше, українська модель нігерійського походження Емі Грейс та модель і співачка Нейба Траоре. "Це тріо ведучих, на мій погляд, найкраще асоціюються з логотипом цьогорічного Євробачення "Шануймо розмаїття!" – поділився думкою Сергій Проскурня. На цьому етапі у гостей церемонії буде час на коментарі для преси.

Третя зона за задумом постановників буде найвеселішою. Делегації зустрічатимуть відомий шоумен і телерадіоведучий Андрій Джеджула та акторка й телерадіоведуча Ганна Буткевич. Саме цієї миті гості спілкуватимуться з акредитованими фанами, робитимуть селфі тощо.

Усі ведучі спілкуватимуться англійською мовою. А українським телеглядачам усе перекладатиме офіційний спікер цьогорічного конкурсу, Павло Шилько.

Після церемонії Червоної доріжки делегації вирушать до Євроклубу, де почнеться сама церемонія відкриття Євробачення зі символічного підйому прапорів країн-учасниць на двох повітряних кулях. "Ми сподіваємося, ці кулі з прапорами розлетяться далеко, і той, хто їх після приземлення підніме, символічно приєднається до Євробачення", – сказав Сергій Проскурня.

Трансліцію заходу можна буде переглянути на сайті та в Youtube:

Читайте також: