:
ПАТ

ПАТ "НСТУ" оголошує конкурс на посади менеджера та продюсера Криворізької філії

14 листопада 2017

Публічне акціонерне товариство "Національна суспільна телерадіокомпанія України" оголошує конкурсний відбір на посади менеджерів та продюсерів для "Криворізької регіональної дирекції "КРИВОРІЖЖЯ". Таке рішення було прийняте правлінням ПАТ "НСТУ" під час чергового засідання.

Попередній документарний відбір претендентів на посаду менеджера філії здійснюватиме департамент управління персоналом Національної суспільної телерадіокомпанії України, а на посаду продюсера – департамент управління персоналом спільно з представниками ради генпродюсерів ПАТ "НСТУ".

Подати документи охочі можуть до 27 листопада 2017 року за адресою: м. Київ, вул. Мельникова, 42. Скановані копії - на електронні адреси: globaml@ntu.ua та anton612@ntu.ua. Основні вимоги до претендентів на посади менеджерів та продюсерів, короткий опис функціональних обов’язків, а також перелік необхідних для участі в конкурсі документів можна переглянути за такими посиланнями:

Оголошення про конкурсний відбір на посаду менеджера (філії) публічного акціонерного товариства "Національна суспільна телерадіокомпанія України"

Оголошення про конкурсний відбір на посаду продюсера (філії) публічного акціонерного товариства "Національна суспільна телерадіокомпанія України"

Супровідний лист

Згода на обробку персональних даних

Наступним етапом відбору буде співбесіда з конкурсною комісією, до якої входять члени та голова правління ПАТ "НСТУ". Із менеджером та продюсером філії підпишуть строкові трудові договори, які за результатами роботи можуть бути продовжені. Однак займати зазначені посади одна й та ж особа зможе не більше 5 років.

Читайте також: