:
Підтримай Настю Багінську – проголосуй за неї на Дитячому Євробаченні-2017

Підтримай Настю Багінську – проголосуй за неї на Дитячому Євробаченні-2017

24 листопада 2017

Сьогодні, 24 листопада, стартувало глядацьке онлайн-голосування за учасників Дитячого Євробачення-2017. Телеканал UA: ПЕРШИЙ запрошує підтримати представницю України Анастасію Багінську, віддавши свій голос за неї. Адже цьогорічна система голосування дозволяє проголосувати і за свою країну. Тому заходьте на офіційну сторінку Дитячого Євробачення vote.junioreurovision.tv з 24 до 26 листопада і підтримайте 12-річну Настю, яка вже в неділю, 26 листопада, представлятиме Україну з піснею "Не зупиняй" ("Don’t Stop").

"Уперше за всю історію Дитячого Євробачення та і Євробачення взагалі країна-учасниця конкурсу зможе голосувати сама за себе. Тому я дуже розраховую і сподіваюся на підтримку України. А зі свого боку, зроблю все можливе, щоб привезти перемогу", – говорить Настя.

Нагадаємо, що безкоштовне онлайн-голосування проходитиме в два етапи. Перший – розпочинається сьогодні, 24 листопада, а завершиться – за хвилину до початку міжнародного фіналу Дитячого Євробачення-2017, 26 листопада о 16:59 за київським часом. У ці дні кожен охочий зможе віддати свій голос за улюблених учасників Дитячого Євробачення-2017, переглянувши відео з репетицій та відеокліпи всіх конкурсантів. Проголосувати можна мінімум за трьох і максимум за п’ятьох конкурсантів.

Другий етап онлайн-голосування відкриється одразу після виступу останнього учасника пісенного конкурсу в прямому ефірі 26 листопада і триватиме протягом 15 хвилин.

Підсумки глядацького онлайн-голосування складуть 50% загального результату конкурсантів. Іншу половину балів учасники отримають від професійного журі.

Представниця України на Дитячому Євробаченні-2017 Анастасія Багінська виступить під номером 11. Міжнародний фінал конкурсу відбудеться у неділю, 26 листопада, в Олімпійському палаці столиці Грузії Тбілісі.

Про деталі онлайн-голосування Дитячого Євробачення-2017 дивіться також у відеоролику:

Фото: junioreurovision.tv

Читайте також: