:
Півфінали і фінал клубного чемпіонату світу з футболу 2017 UА: ПЕРШИЙ покаже наживо

Півфінали і фінал клубного чемпіонату світу з футболу 2017 UА: ПЕРШИЙ покаже наживо

12 грудня 2017

Клубний чемпіонат світу з футболу 2017, який проводиться між найсильнішими командами шести континентів і командою країни-господарки турніру, проходить в Об’єднаних Арабських Еміратах (ОАЕ) з 6 по 16 грудня. UА: ПЕРШИЙ транслюватиме у прямому ефірі півфінал та фінал чемпіонату.

У другому півфіналі змагатимуться представник Європи, переможець Ліги чемпіонів, найкращий футбольний клуб ХХ століття "Реал" (Іспанія) та чотириразовий чемпіон ОАЕ, фіналіст національного кубку футбольний клуб "Аль-Джазіра" з міста Абу-Дабі. UА: ПЕРШИЙ транслюватиме матч наживо 13 грудня о 19:00. Перший півфінал між футбольними клубами "Греміо" (Бразилія) та "Пачука" (Мексика) UА: ПЕРШИЙ покаже у запису напередодні – у вівторок, 12 грудня, о 23:30.

А вже у суботу, 15 грудня, о 18:55, глядачі UА: ПЕРШИЙ зможуть побачити у прямому ефірі фінал Клубного чемпіонату світу з футболу 2017 між переможцями пари "Реал" – "Аль-Джазіра" та пари "Греміо" – "Пачука".

Нагадаємо, що минулорічним переможцем Клубного чемпіонату світу став футбольний клуб "Реал" (Іспанія), який обіграв японський клуб "Касіма Антлерс" з рахунком 4:2.

Читайте також: