:

"Театральні сезони" на Першому Національному

04 серпня 2010

З 24 вересня в ефірі Першого Національного стартуватимуть "Театральні сезони на Першому". І це не просто театральні вистави - це справжнє таїнство того, що відбувається зараз на сцені.

Адже впродовж 9 місяців кожної останньої п’ятниці місяця вистави транслюватимуться  у прямому ефірі! Подібної практики в Україні ще не було. Тим більше, планується створення власного сайту проекту, аби за допомогою он-лайн інтернет-трансляцій насолодитися і доторкнутися до високого мистецтва змогло якогомога більше глядачів.

"Я впевнена, що подібні трансляції вистав будуть цікаві для глядачів. Особливо корисним проект буде для тих людей, які не мають змоги відвідати театр. Це дивовижна можливість співпереживання всіх емоцій на сцені разом із акторами. Сподіваюся, що телебачення зможе передати той неповторний елемент присутності", - розповіла Світлана Леонтьєва, ведуча проекту.

Не кожен може дозволити собі приїхати до Києва і подивитися усі вистави Національного академічного театру імені Івана Франка. А тим паче, зазирнути у закулісне акторське життя. Саме на Першому глядачі на власні очі побачать і дізнаються всі тонкощі акторської і режисерської роботи.

"Мені і моїм колегам акторам буде надзвичайно незвично відчувати і розуміти, що ти граєш не для тисячі присутніх у залі глядачів, а для мільйонної аудиторії", - поділився Анатолій Гнатюк, заслужений артист України, актор Національного академічного театру імені Івана Франка, кіноактор, телеведучий, співак.

Читайте також: