:
КЮР Македонію на Дитячому Євробаченні-2016 представлятиме Мартія Станойкович

КЮР Македонію на Дитячому Євробаченні-2016 представлятиме Мартія Станойкович

29 липня 2016

КЮР Македонію на Дитячому Євробаченні-2016, яке пройде 20 листопада у місті Валетта (Мальта), представлятиме 12-річна Мартія Станойкович (Martija Stanojković). Про це оголосив суспільний мовник країни MKRTV.

Мартія народилася у Куманово, за 20 км від столиці Македонії – міста Скоп’є. Свою музичну кар’єру розпочала у 5 років, коли стала однією з учасниць танцювальної студії Ultra DSU. У 7 років Мартія записала свою першу пісню "Pejacka Ke Stanam", назва якої перекладається "Я стану співачкою".

Популярність співачці з Македонії принесла участь у телевізійному шоу Pink’s Star, де вона посіла друге місце, вразивши глядачів своїм неймовірним талантом.

Представники КЮР Македонія брали участь у Дитячому пісенному конкурсі Євробачення 11 разів. Найбільшим досягненням стало 5 місце представників країни у 2007 і 2008 роках. Минулого року представниці Македонії на Дитячому Євробаченні Івана Петковська і Магдалена Алексовська посіли 17 сходинку з піснею Pletenka.

Нагадаємо, що прийом заявок на участь в українському національному відборі на Дитяче Євробачення-2016 триває. Ми чекаємо співаків та співачок віком від 9 до 14 років із власною піснею і бажанням представляти Україну на міжнародному конкурсі на Мальті.

Читайте також: