:
Прем’єра

Прем’єра

Дивіться 10 листопада о 15:00

"По обіді шоу" – це новий соціально-розважальний проект, створений задля того, щоб об’єднати активних, досвідчених, але нігілістично налаштованих людей довкола ідеї співпраці та взаємодопомоги. Допомагати гостям "По обіді шоу" дійти компромісу буде ведуча Римма Зюбіна – відома українська акторка театру та кіно.

У студії зіркові гості обговорюватимуть певну соціальну проблему, що випала на їхню долю. Герої ділитимуться власним досвідом, щиро і без прикрас розповідатимуть, із якими складнощами вони стикалися на шляху вирішення проблеми, та як це вплинуло на їхнє подальше життя. Окрім того, до дискусії будуть залучені і глядачі студії: кожен присутній має змогу розказати власну історію та взяти участь в обговоренні. Завдяки різноманіттю поглядів та досвідів, телеглядачі мають змогу почути різні думки стосовно певної проблеми і вже самостійно робити висновки.

Як не втратити мотивацію після звільнення? Чи можливо у 45 почати кар’єру заново? Чого хочуть працедавці? Дивіться у першому випуску "Втрата роботи у віці 45+".