:
У бою за життя

У бою за життя

Дивіться 30 жовтня о 06:00

Волонтер і боєць АТО Богдан "Дарій" із Черкащини тривалий час веде подвійний бій. Перший – за свободу України і мирне життя усіх її громадян, другий – за збереження життя тяжкохворих дітей. Для зйомок він приїхав на кілька годин прямісінько із лінії фронту. Туди він потрапив спочатку як волонтер, а потім пішов воювати добровольцем. Кілька разів Богдан потрапляв під обстріл, двічі був контужений.

У рідних Черкасах, удома на нього завжди чекають дружина і двоє діточок, має він тут і налагоджений бізнес. Та, воюючи в АТО, Богдан ще й устигає допомагати онкохворим дітям…

За його словами, там де точаться бої і повсякчас ллється кров, моральну підтримку бійці отримують завдяки листам від діточок. Як тільки Богдан приїжджає до рідних Черкас, він обов’язково відвідує хворих дітей у лікарні, допомагає обласному онкодиспансеру, збираючи для них кошти разом із друзями й однодумцями.

Про те, наскільки змінюються пріоритети на війні, як подолати лихо у житті, чому солдатам важко повертатися із одного "світу" в інший, Богдан "Дарій" розкаже Ользі Герасим’юк – у програмі "Подорожні".

P.S. Сьогодні стало відомо, що Богдана "Дарія" знову поранено під містом Щастя. Він знаходиться у госпіталі. Бажаємо героєві швидкого одужання!