:
Українцям не вистачає позитивних новин

Українцям не вистачає позитивних новин

Дивіться 30 жовтня о 06:00

Майже кожен її запис у Facebook збирає тисячі "лайків", адже мало хто вміє говорити про складні речі настільки відверто, гостро і водночас невимушено й кумедно, чи то мова йде про війну, чи про взаємини між чоловіком та жінкою. Кожен пост відомого українського блогера Татусі Бо – це квінтесенція нашого повсякденного життя, подана у дотепній життєствердній манері соковитою і живою мовою.

Їй болить, що події останнього року зробили людей закритими, розгубленими й дезорієнтованими, через те, що українцям дуже не вистачає позитивних новин. Але Татуся Бо щиро вірить, що у жодному разі не можна плекати свої проблеми і впадати у депресію, адже найбільша цінність у світі – це людське життя, а все інше – тимчасові незручності, з якими можна впоратися. Її фірмовий рецепт боротьби зі страхом і негараздами – це здоба і кориця.

Татуся Бо розповість у новому випуску програми "Подорожні" про те, як події останнього року вплинули на українське суспільство, про величезне значення доброти і щедрості, своє подружнє життя і любов до Голди Меєр, а також про рідну Полтаву і тотальний дзен.