:

 

Тренінг викладачів Академії Євробачення в НТКУ

Тренінг викладачів Академії Євробачення в НТКУ

23 вересня 2014

Одним із пріоритетів Національної телекомпанії України на шляху до суспільного мовлення є навчання і всебічний розвиток співробітників. Адже саме на їхні плечі лягло відповідальне завдання – створити український Суспільний мовник найкращого зразка.

Ось і сьогодні, 23 вересня, в НТКУ розпочався тренінг для працівників Національної телекомпанії України (НТКУ) та Національної радіокомпанії України (НРКУ) від викладачів Академії Євробачення. Проводять заняття керівник із навчання підприємств Академії Євробачення Фредерік Франц та один із викладачів Академії Євробачення, журналіст із 20-річним досвідом роботи на BBC Джонатан Стоунмен.

Фредерік Франц в Академії Євробачення відповідає за розробку нових програм тренінгів у сфері лідерства та підготовки тренерів. До його поточних проектів входить програма для керівників вищого рангу, яка втілюється у Барселоні, Лос-Анджелесі та Нью-Йорку у партнерстві з Каліфорнійським університетом у Лос-Анджелесі та школою бізнесу IESE.

Джонатан Стоунмен нині представляє викладацький склад Академії Євробачення. Джонатан став вільним тренером і консультантом у квітні 2010 року після завершення 20-річної кар’єри в BBC. Як фахівець зі справ у Центральній Європі він працював дослідником, репортером, продюсером, редактором, а останнім часом – головою навчального відділу служби BBC World Service. Наприкінці 90-х років Джонатан керував македонською та хорватською службами BBC і був відповідальним за заснування першого виробничого відділення хорватської служби в Загребі.

Першу частину тренінгу для працівників НТКУ та НРКУ провів Джонатан Стоунмен. Він розповів присутнім про основоположні цінності суспільного мовлення, а також акцентував увагу на наявних у Європі моделях фінансування суспільних мовників.

На наступних заняттях, що пройдуть в НТКУ, буде розглянуто інші аспекти створення й функціонування суспільного мовлення. Стежте за новинами на сайті Першого.