:

 

Подія, яку не можна пропустити! Презентація суспільного мовлення

Подія, яку не можна пропустити! Презентація суспільного мовлення

03 квітня 2015

Лічені дні залишилися до головної події року в українській медійній галузі – до презентації єдиного в Україні суспільного мовника. Це абсолютно новий формат медіа, який сповідує європейські цінності та працює за європейськими стандартами.

7 квітня вся країна стане свідком перетворення державного телерадіомовлення на суспільне. У прямому ефірі буде змінено логотип Першого Національного на логотип суспільного мовника. Також у прямому ефірі зміниться й звучання позивних "Українського радіо". Крім того, буде презентовано новий сайт телеканалу і програми, що вже незабаром з’являться в ефірі суспільного мовника!

Підтримати важливу для країни подію завітають Прем’єр-міністр України Арсеній Яценюк, Посол Європейського Союзу в Україні Ян Томбінські, Надзвичайний і Повноважний Посол Канади в Україні Роман Ващук, представники Генерального Секретаріату Ради Європи, Організації з безпеки і співробітництва в Європі (ОБСЄ), Європейської мовної спілки (ЄМС) та суспільних мовників інших країн.

На презентацію завітають і представники української медіа-спільноти та відомі персони, серед яких: Микола Вересень, Юрій Макаров, Ольга Герасим’юк, Ілона Довгань, Майкл Щур, Геннадій Попенко та інші.

Модеруватиме захід Роман Коляда.

Сигнал прямої трансляції заходу є у відкритому доступі, й усі охочі можуть використовувати його як для прямого ефіру, так і в режимі запису. Супутникові параметри:

7 april 2015
Astra 4A
4,5MHz
D/L 12,513.25
Pol H
S\R 3.333
FEC 3\4
Start 11:45
End 13:15

Побачити презентацію суспільного мовлення України зможе кожен – онлайн-трансляція буде доступна на каналі Першого Національного на YouTube:

Захід організовано за підтримки спільної програми Європейського Союзу та Ради Європи "Зміцнення інформаційного суспільства в Україні".