:

 

Представника у Наглядовій раді суспільного змінила Радикальна партія

Представника у Наглядовій раді суспільного змінила Радикальна партія

18 листопада 2015

Про зміну свого представника у Наглядовій раді Національної суспільної телерадіокомпанії України Національну раду з питань телебачення і радіомовлення офіційно повідомила Депутатська фракція Радикальної партії Олега Ляшка.

Як повідомлялося раніше, ця депутатська фракція рекомендувала до складу наглядового органу НСТУ Миколу Давидюка. Однак листом від 13 листопада 2015 року очільник цієї політичної партії повідомив, що замість цього кандидата вони висувають іншу особу – В’ячеслава Козака. Про це йдеться на сайті Національної ради з питаь телебачення і радіомовлення.

В’ячеслав Козак тривалий час працював у Національній радіокомпанії України, був ведучим і автором цілої низки програм Українського радіо.

Рішення про затвердження всього складу Наглядової ради НСТУ Національна рада ще не ухвалювала, оскільки не обрано представника в цей наглядовий орган у галузі захисту прав національних меншин. Повторна конференція з обрання члена грудня цього року.

Отже, факт заміни одного представника депутатської фракції Радикальної партії Олега Ляшка іншою особою буде враховано Національною радою при ухваленні рішення про затвердження повного складу наглядового органу суспільного мовника.

Джерело: http://nrada.gov.ua/ua/news/radanews/24826.html

Фото – nrcu.gov.ua