:

 

Олександр Харебін: Суд не надав документів

Олександр Харебін: Суд не надав документів "Укртелефільму", які потрібні для створення суспільного

12 лютого 2016

Судове засідання щодо керівництва "Укртелефільму" відбулося 10 лютого. Рішення суду лише частково задовольнило вимоги Національної телекомпанії України. Про це сайту "Суспільне мовлення" повідомив перший заступник генерального директора НТКУ Олександр Харебін.

"Суд не надав доступу до тих документів, які ми вимагали. Він дав доступ тільки до формальних документів, тобто до статуту та печатки. А для того, щоб рухатися далі у створенні суспільного, нам потрібно залучити всі документи, які потрібні для передавального акту. Тобто наші вимоги задовольнили, але з обмеженнями. Тобто це рішення ні про що. Ми не отримали нічого з того, що потребує НТКУ", - зазначив пан Харебін.

Комітет Верховної Ради України з питань свободи слова та інформаційної політики 17 лютого розгляне звернення Олександра Харебіна щодо ситуації навколо реорганізації державного підприємства "Українська студія телевізійних фільмів "Укртелефільм". Пан Харебін очікує від депутатів втручання в ситуацію та сприяння створенню слідчої комісії стосовно керівництва "Укртелефільму", які своїми діями блокують створення суспільного мовника.

Нагадаємо, Дніпровським управлінням поліції Головного управління національної поліції в м. Києві було відкрито кримінальне провадження щодо керівництва «Укртелефільма», яке 30 листопада відмовилося передати справи, документи та печатки студії новопризначеній голові комісії з реорганізації компанії Олені Любченко.

Більше читайте на сайті "Суспільне мовлення".

Фото – zn.ua.