:

 

Виплата заборгованих зарплат працівникам філій НТКУ має початися 25 березня

Виплата заборгованих зарплат працівникам філій НТКУ має початися 25 березня

24 березня 2016

Бюджетний паспорт, згідно з яким мають фінансуватися всі державні телерадіокомпанії, сьогодні, 24 березня, підписано у Міністерстві фінансів. Це означає, що працівники філій Національної телекомпанії України (НТКУ) отримають зарплату найближчим часом. Про це повідомив голова Держкомтелерадіо Олег Наливайко – пише сайт "Суспільне мовлення".

"Ми сподіваємося, що казначейства отримають дозвіл на фінансування і будуть закриті борги, які виникли у зв’язку з затримкою підписання цього паспорта", – зазначив пан Наливайко. Він додав, що зарплати працівники філій можуть отримати до кінця дня (24 березня).

Водночас генеральний директор НТКУ Зураб Аласанія не такий оптимістичний: "Прогноз щодо грошей для філій. На завтра. Сьогодні десь о 14-й очікуємо розсилку від центрального казначейства по локальних. Директори філій, знаючи про це, мають замовити в казначействах гроші сьогодні, щоб на завтра вони були випущені на зарплату та інші видатки". Він додає, що гарантій дати не може, адже процес залежить від роботи чиновників.

Пан Аласанія також зазначив, що щодня інформував керівників філій НТКУ щодо затримки виплати зарплат і давав вказівки поширювати цю інформацію в колективах.

Більше читайте на сайті "Суспільне мовлення".

Світлина на головній: zn.ua.