:

 

Національна радіокомпанія України припинила реєстрацію як юридична особа

Національна радіокомпанія України припинила реєстрацію як юридична особа

30 вересня 2016

Національна радіокомпанія України припинила реєстрацію як юридична особа. Відповідний запис внесено до Єдиного державного реєстру юридичних осіб та фізичних осіб-підприємців. Про це сайту "Суспільне мовлення" повідомив голова Державного комітету телебачення і радіомовлення України Олег Наливайко.

Національна радіокомпанія України, як і всі обласні державні телерадіокомпанії, реформована у філію НТКУ і тепер працює як регіональна дирекція.

Як зазначив на круглому столі "Забезпечення незалежності суспільного мовника в статуті та інших нормативних актах" виконавчий директор Українського радіо Анатолій Табаченко, після величезної бюрократичної роботи по закриттю також варто зосередитися на творчій складові і співпраці з регіональними філіями. "Насправді вже зараз ефір "Українського радіо" реформується. Ми міняємо контент першого каналу, зараз запустили новий ранковий ефір на "Промені", тобто люди намагаються щось запропонувати. Але крім контенту ще одним важливим моментом є те, як мають бути найкраще налагоджені стосунки із нашими регіональними партнерами, щоб ми могли нормально обмінюватися контентом – щоб це була не вказівка зверху, а нормальне рівноправне співробітництво, в якому були б зацікавлені наші регіональні філії".