:
Трирічна Олександра Андреєва потребує нашої допомоги!

Трирічна Олександра Андреєва потребує нашої допомоги!

13 вересня 2013

Олександрі Андреєвій з Харкова майже три рочки. Та за своє коротке життя дівчинка добре знає, що таке болючі процедури, лікарні і нестерпний біль. Дитина погано бачить, практично не ходить і не розмовляє. Зараз їй потрібна реабілітація в Китаї. Вартість життя Олександри - 13 тисяч доларів.

У маленької Саші дитинство - напівкольорове. Яскраві іграшки, мультфільми, фарби... Усе це вона побачила завдяки зусиллям китайських медиків. Після тяжкого бронхіту дитина втратила зір, а 50% клітин мозку - відмерли. Допомогти взялися у китайській клініці, де дівчинці тричі підсадили стовбурові клітини. По 12 годин на добу медики займалися з нею.

Інна Андреєва, мама Олександри:

- Сашенька очень уставала на занятиях, плакала, но эти труды не прошли даром, и у Сашеньки, слава Богу, начало появляться зрение. Мы стали смотреть мультики, следить за светящимися игрушками.

Тепер дівчинка може самостійно сидіти і тримати голівку. Вдається навіть зробити кілька кроків.

Мама Саші дуже вдячна всім небайдужим за допомогу.

- Огромное спасибо за ихнее доброе сердце, за помощь, поддержку, за молитвы о Сашеньке.

Проте дівчинці потрібен ще один курс реабілітації в Китаї. А це - 13 тисяч доларів. Для мами, котра виховує сама двох дітей, така сума непідйомна. Жінка знову звертається до людей з проханням допомогти.

Інна Андреєва, мама Олександри:

- Может быть, она снова увидит своих родных, близких, снова сможет сидеть и ходить, как раньше. И когда-нибудь, может, сама сможет сказать всем людям спасибо, которые подарили ей шанс жить, видеть и ходить, как все.

Часу для допомоги залишилося зовсім мало. У свій третій день народження, 19 вересня, Саша отримає найбільший подарунок - її чекають у Китаї. Проте з необхідної суми мама зібрала лише 5 тисяч доларів. Тож кожна ваша копійка може подарувати цій дитині шанс на повноцінне життя: яскраве та різнобарвне.

Автори: Ірина Віноградова, Микола Піддубний, Олександр Ушаков. Перший Національний.

Мама Саші Інна - 0951869034

Харківська ОД АТ "Райффайзен Банк Аваль"
МФО 350589
Код 2720701043
Р/Р 2625450656
Поповнення карткового рахунку №0845645700
Андреєва Інна (мама Саші)

Читайте також: