:
До Дня визволення України від фашистських загарбників на Першому х/ф

До Дня визволення України від фашистських загарбників на Першому х/ф "Їх знали тільки в обличчя"

24 жовтня 2011

У понеділок, 24 жовтня, о 15:40 до Дня визволення України від фашистських загарбників Перший Національний покаже художній фільм "Їх знали тільки в обличчя",  екранізований за повістю Едуарда Ростовцева "Година випробувань".

Виробництво: Кіностудія ім. Довженка.
Режисер: Антон Тімонішин, Олександр Козир.
Жанр: військовий фільм, пригоди.
У ролях: Ірина Мірошниченко, Олександр Белявський, Юрій Волков, Володимир Ємельянов, Володимир Волчік, Сергій Голованов.
Країна: СРСР.
Рік: 1966.

Велика Вітчизняна війна. В окупованому німцями портовому південному місті постійно відбуваються вибухи: злітають у повітря військові кораблі, танкери з нафтою, транспорти з продовольством. Під виглядом артистів радянські розвідники Галина Ортинська і Сергій Виноградов здійснюють диверсії під самим носом у фашистських окупантів. Комендант міста Рейнгард посилює охорону порту, влаштовує облави й арешти в місті, намагаючись ліквідувати групу підпільників... З ризиком для життя Ортинська перезнімає карту мінних полів для підготовлюваного партизанами десанту з моря. Ховаючись від переслідування, вона гине. Карту доставляє партизанам Сергій Виноградов.

Також до Дня визволення України від фашистських загарбників дивіться на Першому у вівторок, 25 жовтня, о 15:40 х/ф "Перевірено – мін немає" та 27 й 28 жовтня, о 15:30, художній серіал "Викликаємо вогонь на себе".

Перший Національний - загальнонаціональний телеканал. В ефірі з 1951 року. Є членом EBU. Технічне покриття телеканалу - 99,9% території України. Середньодобова частка аудиторії "18+" 3,34% (загальна аудиторія). Генеральний директор - Єгор Бенкендорф.

Читайте також: