:
Благодійні мандри Першого Національного

Благодійні мандри Першого Національного

24 жовтня 2011

В рамках щорічної мистецької благодійної акції з Києва до Канева вирушив теплохід "Генерал Ватутін", на борт якого була запрошена знімальна група Першого Національного.

Мета акції "Подорож у Країну Мрій" – здійснення державної підтримки та привернення уваги організацій, органів влади та громадськості до проблем дітей-сиріт.

На теплоході одразу після відправлення запанувала тепла і дружня атмосфера. Адже для хлопців і дівчат організатори підготували не тільки різноманітні конкурси і квести, а й святковий концерт за участю зірок української естради. Увечері на сцену вийшли популярні гурти "Екс-Президенти", "Dress Code" та відомі виконавці Лері Вінн, Оксана Пекун та Шаніс.

Але найочікуванішим для всіх став виступ Матіаса. З перших акордів пісні "Белый самолет" залу заповнили оплески та шалений крик. Хлопці і дівчата танцювали, підспівували Олексію і довго не відпускали його зі сцени.

А наступного дня на молодь чекала ще більш насичена програма. Вранці вони відвідали місце поховання українського Кобзаря – Тараса Шевченка.

Повернувшись на теплохід, всі охочі мали можливість спробувати себе у вокальному конкурсі, який розкрив співочий талант усіх учасників. Володарем гран-прі став Дмитро Тищенко.

На нього в цей вечір чекав ще один виступ на гала-концерті разом із зірками української естради на центральній площі міста Канева. Але і на цьому сюрпризи для переможця не закінчилися. Музичний продюсер Першого Національного та голова журі Влад Багінський подарував Дмитру прогулянку з друзями на лімузині вечірнім Києвом.

Такі радісні події є надзвичайно важливими в житті юнаків і дівчат, яким довелося пройти нелегкі випробування долі. Відчуваючи таку підтримку та увагу держави, вони усвідомлюють свою неповторність і значущість.

Читайте також: